Închide meniul

Vedeta făcută KO într-un club aseară. A fost filmat când e bătut de un luptător de MMA

Florian Ceafalău Publicat: 5 ianuarie 2023, 10:29

Vedeta făcută KO într-un club aseară. A fost filmat când e bătut de un luptător de MMA

Twitter

Un nou scandal ce are în centru un personaj din lumea MMA-ului.

Un nou scandal ce are în centru un personaj din lumea MMA-ului. Dacă zilele trecute chiar președintele UFC a fost filmat când se pălmuia cu soția, de data aceasta e vorba de un luptător. Ilia Topuria, unul dintre cei mai buni luptători la categoria ușoară din UFC, a făcut KO o vedetă după o altercație într-un club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este filmat de camera de securitate din club cum doboară un bărbat cu mai multe lovituri de pumn.

Vedeta făcută KO într-un club aseară!

Este vorba despre Omar Montes, un cunoscut cântăreț de muzică latino. Acesta are peste 3 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Montes a câștigat în 2021 premiul pentru Best Euro-Latino song cu piesa ”Alocao”.

Reclamă

Montes, care a avut mai multe apariții la TV în Spania, în diferite show-uri, este fost practicant de box. Acesta are peste 100 de meciuri la amatori în palmares, dar nu i-a făcut față lui Topuria.

În imagini se vede cum un bărbat, despre care presa din SUA spune că este Omar Montes, vine și îl împinge pe Topuria de două ori, iar acest din urmă îl face KO cu câteva lovituri.

Reclamă

Momentan niciunul dintre cei doi nu a oferit o reacție.

Președintele UFC s-a bătut cu soția de Revelion

Dana White, președintele UFC, a avut parte de un Revelion agitat. Acesta a fost alături de soția sa într-un club de fițe din Mexic, acolo unde au avut parte de un mic scandal chiar în loja VIP unde stăteau.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi erau foarte ”întoxicați” conform martorilor. La un moment dat, soția lui Dana își pune capul în palme, fiind afectată discuția pe care cei doi o aveau. Dana încearcă să o consoleze dar femeia se trage de lângă el și îi dă o palmă cu toată forța.

În replică, Dana îi dă și el o palmă, însă la o intensitate mult mai mică. Cei doi se lovesc apoi cu palmele peste mâini, reciproc, până când intervin prietenii de lângă ei. Imaginile au fost filmate de o persoană din club cu telefonul iar apoi au ajuns pe site-ul TMZ.

A doua zi, cei doi soți au postat un mesaj prin care își cer scuze pentru eveniment. Aceștia spun că s-au împăcat și își continuă vacanța în Mexic. Cei doi spun că le pare rău că familia lor a trebuit să vadă astfel de imagini, dar că totul este în regulă între ei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alex Albu, răsturnare de situaţie la Rapid
Liga 1 • 26 feb., 11:50
Alexandru Albu şi Andrei Borza şi-au aflat pedeapsa, după ce au fugit din cantonamentul Rapidului şi au petrecut în club
Vinovatul supriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe
Liga 1 • 26 feb., 11:27
„Batjocoresti clubul!” Vinovatul supriză găsit de Gigi Becali la Rapid, după ce Albu și Borza au petrecut în clubul de fiţe
Gala de MMA Hexagone 14 este LIVE azi în AntenaPLAY de la ora 21:30
FIGHT • 10 feb., 21:20
Gala de MMA Hexagone 14 a fost în AntenaPLAY. Un român luptă în Franța
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
FIGHT • 31 ian., 14:34
Tragere la sorți incredibilă a turneului la grea din Glory! Doi prieteni vor trebui să lupte între ei
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică
Fight • 31 ian., 13:41
Moment istoric în MMA! Prima femeie din Arabia Saudită care semnează cu o promoție puternică