Închide meniul

Victorie senzațională pentru Ștefan Lătescu! L-a făcut TKO pe locul 4 din Glory

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2023, 20:23

Victorie senzațională pentru Ștefan Lătescu! L-a făcut TKO pe locul 4 din Glory

Victorie senzațională pentru Ștefan Lătescu! L-a făcut TKO pe locul 4 din Glory

Victorie senzațională pentru Ștefan Lătescu. Românul a reușit un TKO incredibil în gala Glory de la Arnhem. Este a doua victorie a lui Lătescu în Glory, cea mai puternică promoție de kickboxing la nivel mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul din Iași l-a învins în septembrie pe Pascal Toure. Victoria l-a urcat foarte mult în ranking, astfel că Ștefan a primit meciul cu Ibrahim El Bouni, un marocan foarte bine cotat. Acesta este pe locul 4 în Glory.

Victorie senzațională pentru Ștefan Lătescu

Lupta a început cu ghinion pentru Lătescu, care a fost trimis la podea de o directă nu foarte puternică. Ștefan a revenit și l-a pus la podea pe adversar tot în prima repriză.

Imediat după pauză, Lătescu l-a bombardat pe El Bouni și l-a trimis la podea de 2 ori, arbitrul oprind meciul definitiv.

Victoria este una foarte importantă pentru Lătescu dar și pentru kickboxingul din România. Lătescu va lupta pentru centură cu câștigătorul meciului dintre Donegi Abena, actualul campion, și Mohamed Touchassie.

Reclamă

Lupta are loc de asemenea în această seară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și