Închide meniul

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1. Românul a câștigat al treilea meci in Japonia

Antena Sport Publicat: 17 iulie 2023, 15:46

Reclamă
Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1. Românul a câștigat al treilea meci in Japonia

Luptătorul de la Scorpions Iași are 3 victorii din tot atâtea meciuri în Japonia, toate înainte de limită.

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1. Luptătorul de la Scorpions Iași l-a învins pe K-Jee în prima repriză. Acesta a reușit o un croșeu de stânga la corp ce a dus la finalul meciului în mai puțin de 2 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Ștefan, este a treia victorie din tot atâtea meciuri în Japonia. Acesta luptă în celebra organizație K-1 care a scris istorie în kickboxing în anii 1990-2010. Chiar dacă nu mai este la nivelul anilor de glorie, K-1 rămâne o referință pentru orice luptător român, iar scena din Japonia una greu accesibilă.

Tot azi dimineață, în aceeași gală, Amansio Paraschiv a fost învins prin KO în prima rundă de dublul campion K-1, japonezul Masaaki Noiri.

Victorie spectaculoasă pentru Ștefan Lătescu în K-1

Luptătorul de la Scorpions Iași are 3 victorii din tot atâtea meciuri în Japonia, toate înainte de limită. De altfel, Lătescu are o serie impresionantă de 8 victorii consecutive în promoții ca DFS, Senshi sau K-1. Acesta se pregătește însă de testul cel mare. Pe 9 septembrie, Lătescu se bate în Glory, cel mai puternic circuit de kickboxing din lume. Românul va da piept cu Pascal Toure.

Apărut pe scena mare în urmă cu doar 3 ani, Lătescu a avut o ascensiune rapidă. În cele 3 meciuri pe care le-a disputat la profesioniști, a fost învins doar de Ionuț Iancu, de 2 ori. O dată la decizie împărțită, o dată prin KO. În rest, are numai victorii, iar ultimele 5 sunt toate înainte de limită.

Reclamă

După meciul din Japonia, Ștefan a avut un mesaj pentru fani: ”Mulțumesc pentru susținere, asta mă motivează și mă face să fiu mai bun. Am obținut a treia victoria în K-1, ne dorim să ducem România pe cele mai înalte trepte din lume”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și