Închide meniul

VIDEO | Pumn din întoarcere la 170kg! Gigantul Dănilă s-a accidentat după ce a reușit faza serii

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2022, 10:59

Reclamă
VIDEO | Pumn din întoarcere la 170kg! Gigantul Dănilă s-a accidentat după ce a reușit faza serii

Gigantul Dănilă a reușit faza serii la gala iFight Heroes 4, ce a avut loc pe 24 iunie. Acesta s-a accidentat la scurt timp.

iFight HEROES

Pumn din întoarcere la 170kg, o lovitură extrem de spectaculoasă care a trimis adversarul rostogolindu-se peste cap. Gigantul Florin Dănilă a reușit faza serii la gala ce a avut loc pe 24 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta nu a avut însă succes. S-a accidentat la coapsă și nu a reușit să continue meciul, deși avea parte de un avantaj foarte mare de fizic față de adversarul său.

Zsolt Balla a reușit astfel să câștige fără prea mare efort. Acesta a avansat în semifinalele turneului la categoria grea, organizat de promoția Heroes Fight League. Acesta va lupta cu Janos Csukas în semifinale, în luna decembrie.

Alte două sferturi la categoria grea vor avea loc în gala iFight Heroes 5, ce va avea loc în luna septembrie. Cei mai buni grei din România se bat pentru centura de campion și premiul cel mare!

În gala din septembrie, fanii sporturilor de contact din România îi vor putea vedea la treabă și pe legendarii luptători de MMA Sandu Lungu și Ion Pascu.

Reclamă
Reclamă 4

VIDEO: Dănilă vs Balla

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:02

VideoCampioni şi la imagine! Canotajul, creator de legende în lumea sportului

15:35

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY

15:27

Cum a răspuns Elias Charalambous când a fost întrebat despre Louis Munteanu: „Eu îmi spun părerea”

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și