Închide meniul
EXCLUSIV

Sandu Lungu a dat tot din casă! Cât poate să cântărească acum: “Dacă slăbesc la 120 kg mă întreabă lumea dacă sunt bolnav”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iunie 2022, 12:33 / Actualizat: 24 iunie 2022, 16:35

Sandu Lungu a dat tot din casă! Cât poate să cântărească acum: “Dacă slăbesc la 120 kg mă întreabă lumea dacă sunt bolnav”

Sandu Lungu a făcut o dezvăluire spumoasă

Sandu Lungu, înaintea unei lupte

Sandu Lungu a dat tot din casă. A vorbit despre greutatea sa, cu care își înspăimânta adversarii în ring. Sandu Lungu, ajuns la 47 de ani, a făcut o dezvăluire spumoasă în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este recunoscut pentru fizicul său impresionant, cu care își intimida adversarii în ring.

Sandu Lungu a dat tot din casă! Cât poate să cântărească

Lungu a fost întrebat, la emisiunea AS.ro LIVE, dacă a fost vreodată mic. Răspunsul său n-a întârziat sa apară, fiind unul pe măsură.

Născut în Bihor, Sandu Lungu spune că lumea începe să se îngrijoreze atunci când slăbește până la pragul de 120 de kilograme.

“Am avut 5 kg la naștere. Am oase grele. Eu acum am 150 de kg. Dacă mă duc la 120, mă întreabă lumea dacă sunt bolnav”, a spus Sandu Lungu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Sandu Lungu, nerăbdător înaintea galei iFight Heroes “Marea Confruntare”

Sandu Lungu s-a arătat extrem de nerăbdător înaintea galei-fenomen iFight Heroes “Marea Confruntare”, care va putea fi urmărită pe Antena Play, de la ora 19:30, și pe Antena 1, de la 23:30.

Sandu Lungu privește cu mult optimism și entuziasm evoluția galei iFight Heroes, care a ajuns la episodul 4.

Românul practicant de MMA, kickboxing și judo este încrezător că gala transmisă la Antena 1 poate deveni un eveniment de prestigiu, recunoscut la nivel internațional.

Reclamă 4 / 0/3

“Doamne ajută la cât mai multe (n.r. – gale iFight Heroes). La noi încă e puțin, dar bine că există. Eu zic că dacă sunt serioși, pot să o transforme într-o gală de nivel internațional, chiar puternică, de prestigiu. Au nevoie de eroi, de gale multe.

Fac o comparație cu UFC, care săptămânal au gale. La noi măcar o dată pe lună dacă ar fi, ar fi ceva. Trebuie crescuți niște luptători, niște eroi. Se lucrează la asta, ca să construiești niște eroi ai nevoie de câțiva ani, de meciuri cu adversari puternici. Doar așa faci meciuri tari, frumoase și spectaculoase și te ține minte lumea.”, a spus Sandu Lungu, la AS.ro LIVE.

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe Antena Play, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30

Fight card-ul de la iFight HEROES:

1. 84kg Radu Zarioiu   vs Laurențiu Bucă
2. 100kg Mădălin Pîrvulescu   vs Lorenzo Stoica
3. HWGP Zsolt Balla   vs Florin Dănilă
4. HWGP Janos Csukas   vs Alin Constantinescu
5. 84kg Alin Chirilă   vs Alexandru Curcudel
6. 70kg Cristian Iorga   vs Denis Crețu
7. 70kg Florin Pîrtea   vs Mihai Iorga
8. 84kg Ion Pascu  vs Jonathan Bosuku

Bombardierul” Pascu şi „Mutantul” Franţei şi-au umflat muşchii înainte de iFight HEROES! Înainte să se bată la circ, cei doi şi-au umflat muşchii la mall.

iFight HEROES „Marea Confruntare” va fi LIVE VIDEO pe Antena Play, de la ora 19:30, şi pe Antena 1, de la 23:30

Reclamă

„Bombardierul” Pascu s-a amuzat pe seama adversarului său înainte să se bată în cuşca de MMA.

„Are niște picioare mai mari decât ale mele și laba piciorului e foarte mare! Cred a de asta îi zice Mutantul”, s-a amuzat Pascu.

„Eu sunt Mutantul din X-Men. Nu sunt om, sunt super erou!”, a replicat francezul Jonathan Bosuku.

iFight HEROES „Marea Confruntare” este vineri pe Antena Play (19:30) şi pe Antena 1 (23:30)

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și