Închide meniul
Video

Accident teribil în a treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Maşina lui Logan Sargeant a luat foc!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 august 2024, 12:59

Reclamă

Maşina lui Logan Sargeant a luat foc / captura AntenaPLAY

Accident teribil în a treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Maşina lui Logan Sargeant a luat foc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din fericire, Logan Sargeant nu a păţit nimic. El a făcut semn că este în regulă după incidentul foarte grav.

Accident teribil în a treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos! Maşina lui Logan Sargeant a luat foc!

Pilotul american al echipei Williams a pierdut controlul asupra monopostului, iar maşina lui s-a izbit violent de parapet. Din fericire, Logan Sargeant a reuşit să iasă din maşină până când aceasta a luat foc.

Imaginile difuzate în AntenaPLAY l-au arătat pe Logan Sargeant fugind după accident şi după ce monopostul lui luase deja foc. Membrii echipei Williams s-au speriat şi ei teribil după ce au văzut incidentul grav.

Imediat a apărut steagul roşu în a treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Maşina lui Logan Sargeant s-a făcut praf, iar ulterior a luat şi foc. Incendiul a fost stins de pompieri. Williams este într-o situaţie dificilă după ce monopostul lui Logan Sargeant a fost distrus în totalitate.

Reclamă
Reclamă

Mecanicii echipei Williams vor trebui să gestioneze această situaţie de criză. Din fericire, totul este în regulă cu pilotul american.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

 

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

LIVE VIDEOCalificările din Marele Premiu al Țărilor de Jos, ACUM, Antena 3 CNN și AntenaPLAY! Luptă încinsă pentru pole-position

15:41

FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România”

15:17

Tottenham – Everton (17:00) și Parma – AC Milan (19:30) LIVE SCORE! Duel „de foc” pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

14:59

„E grav” Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru şi-a aflat pedeapsa pentru cartonaşul roşu din meciul cu Poli Iaşi!

14:36

Rapid, aproape de primul transfer din mandatul lui Şumudică! Conducerea clubului din Liga 1 a confirmat discuţiile: „M-a sunat”

14:25

„Ianis are oferte din Liga 1?” Răspunsul dat imediat de Gică Hagi, după ce fiul lui a apărut pe lista Rapidului

1 VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick! 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 4 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și