Închide meniul

Aşchia nu sare departe! Fiul lui Michael Schumacher se pregăteşte să debuteze în Formula 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 10:30

Aşchia nu sare departe! Fiul lui Michael Schumacher se pregăteşte să debuteze în Formula 1

Zuma Press / Photo4/Lapresse via Hepta

Mick Schumacher este pilot al Academiei Ferrari

Tânărul pilot german a făcut pasul spre Formula 2 în 2019 şi tot anul trecut a semnat un contract cu Academia Ferrari. Mick Schumacher a primit deja o primă şansă la o sesiune de antrenamente pe circuitul din Bahrain. Şi unchiul său, Ralf Schumacher, care a concurat în Formula 1 îi prevede un viitor strălucit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Să vedem cum se va descurca în sezonul din Formula 2, care va fi foarte important pentru el. Mick are o şansă bună de a ajunge în Formula 1, mai ales că face parte şi din Academia Ferrari. Mai are nevoie doar de puţin timp", a declarat Ralf Schumacher pentru site-ul GrandPX.news. 

Loc vacant la Ferrari pentru Mick Schumacher?

Sebastian Vettel, cvadruplul campion mondial de Formula 1, a anunțat că se va despărţi de Ferrari, la finalul acestui an, iar Mick Schumacher se regăseşte pe lista posibililor înlocuitori.

"Relaţia mea cu Scuderia Ferrari se va încheia la finalul anului 2020. În acest sport, pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile este esenţial ca toate părţile implicate să fie într-o armonie perfectă.

Eu şi echipa am ajuns la concluzia că nu mai există această dorinţă comună de a rămâne împreună la sfârşitul acestui an", a precizat Vettel, într-un comunicat.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și