Închide meniul

Carlos Sainz, prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™: „Nici nu mi-a trecut prin minte”. Ce variantă a scos din calcul

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2024, 9:03

Reclamă
Carlos Sainz, prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™: „Nici nu mi-a trecut prin minte. Ce variantă a scos din calcul

Carlos Sainz, prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™: "Nici nu mi-a trecut prin minte". Ce variantă a scos din calcul

Carlos Sainz, în timpul conferinţei de presă premergătoare Marelui Premiu al Belgiei / Profimedia

Carlos Sainz a oferit un prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™ chiar înaintea Marelui Premiu al Belgiei. Cursa de la Spa este ultima cursă înaintea vacanţei de vară, atunci când pilotul spaniol ar urma să ia o decizie în privinţa viitorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sainz mai are contract cu Ferrari până la finalul acestui sezon, urmând să fie înlocuit din 2025 cu septuplul campion mondial, Lewis Hamilton.

Carlos Sainz, prim indiciu despre viitorul său în Formula 1™: „Nici nu mi-a trecut prin minte”. Ce variantă a scos din calcul

Înaintea Marelui Premiu al Belgiei, Carlos Sainz a fost întrebat la conferinţa de presă dacă ia în calcul şi varianta unui an sabatic în 2025, urmând să revină în 2026, atunci când se schimbă regulamentul din Formula 1.

Pilotul spaniol a declarat că nici măcar nu s-a gândit la această variantă şi că preferă să meargă şi la o echipă de la jumătatea clasamentului, în loc să stea pe bară un an:

„Cu siguranţă nu. Un an sabatic nici nu mi-a trecut prin minte. Sunt fericit în Formula 1, iubesc Formula 1 şi mai degrabă aş merge la o echipă de la jumătatea clasamentului pentru a ajuta şi a-mi folosi abilităţile în apogeul carierei pentru a ajuta echipa să îşi găsească drumul decât să stau un an pe margine sau să fiu al treilea pilot. Sunt competitiv şi ştiu că pot să dau totul la o echipă de la jumătatea clasamentului”, a spus Carlos Sainz, citat de planetF1.com.

Reclamă
Reclamă 4

După anunţul că Esteban Ocon va pilota la Haas din 2025, doar cinci locuri au mai rămas libere în Formula 1 pentru sezonul viitor.

Marele Premiu al Belgiei, ultimul Grand Prix înaintea vacanţei de vară

La finalul acestei săptămâni va avea loc Marele Premiu al Belgiei. Cursa de la Spa este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Circuitul de la Spa a organizat primul Grand Prix în 1950 şi se află printre preferatele piloţilor din Marele Circ. Cu o lungime de 7.004 km, piloţii trebuie să parcurgă 44 de tururi în cursa de duminică. Recordul este deţinut de Valtteri Bottas, cel care a încheiat un tur cu timpul de 1:46.286, în anul 2018.

Reclamă

În urmă cu un an, Max Verstappen s-a impus în Marele Premiu al Belgiei. El a fost urmat de coechipierul Sergio Perez, în timp ce podiumul a fost completat de Charles Leclerc.

Programul Marelui Premiu al Belgiei

Vineri, 26 iulie

  • Prima sesiune de antrenamente (14:30, AntenaPLAY)
  • A doua sesiune de antrenamente (18:00, AntenaPLAY)

Sâmbătă, 27 iulie

  • A treia sesiune de antrenamente (13:30, AntenaPLAY)
  • Calificările (16:45, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Duminică, 28 iulie

  • Cursa (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

10:50

LIVE VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

10:45

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el”

10:20

Tot ce trebuie să ştii despre Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Începe show-ul la Paris

10:01

Suedia – Norvegia 32-28. Prima surpriză la Jocurile Olimpice 2024

10:00

Naţionala României de fotbal, mesaj pentru tricolorii de la Jocurile Olimpice 2024: „Să aveţi şi voi parte de momente de neuitat”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și