Închide meniul

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a obţinut un pole-position uriaş în Marele Premiu de la Monaco!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 mai 2024, 18:18

Reclamă
Charles Leclerc, prima reacţie după ce a obţinut un pole-position uriaş în Marele Premiu de la Monaco!

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a obţinut un pole-position uriaş în Marele Premiu de la Monaco!

Charles Leclerc / Profimedia Images

Charles Leclerc a oferit prima reacţie după ce a obţinut un pole-position uriaş în Marele Premiu de la Monaco. Cursa din Principat e în direct pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Leclerc a spus, imediat după ce a obţinut pole-position-ul, de ce are nevoie pentru a câştiga cursa de la Monaco.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a obţinut un pole-position uriaş în Marele Premiu de la Monaco!

A fost frumos. Sunt foarte fericit în ceea ce priveşte turul meu. Mă simt foarte-foarte bine.

După cum bine ştiţi, calificările nu reprezintă totul. Trebuie să punem totul la punct pentru duminică. Anul trecut nu am reuşit acest lucru.

Suntem o echipă mai puternică decât anul trecut.

Reclamă
Reclamă 4

Am nevoie de un start foarte bun, iar apoi, imediat după asta, Carlos să aibă şi el un start foarte bun şi să mă urmeze în cursă. Ar fi scenariul perfect. Sperăm să aducem victoria”, a spus Charles Leclerc imediat după calificările pentru Marele Premiu de la Monaco, ce au fost LIVE pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)

Charles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco! Tur fabulos pentru pilotul de la Ferrari, după ce a înregistrat timpul de 1:10:270. Oscar Piastri va pleca de pe locul secund, iar Carlos Sainz de pe locul trei. Max Verstappen s-a clasat pe locul şase în calificări. Cursa din Marele Premiu de Formula 1™ de la Monaco va fi live, duminică, de l ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lupta din „Marele Circ” s-a reluat vineri, atunci când au început antrenamentele de la Monaco. Prima sesiune a putut fi urmărită de la ora 14:30, în direct în AntenaPLAY. A doua sesiune a antrenamentelor a fost LIVE în AntenaPLAY de la ora 18:00.

Reclamă

Calificările au putut fi urmărite LIVE VIDEO pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45.

Cursa Marelui Premiu de la Monaco ia startul duminică, de la ora 15:45, şi va fi transmisă LIVE de Antena 1 şi în AntenaPLAY. Max Verstappen a triumfat pe circuitul stradal încărcat de istorie în 2021 şi 2023.

McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco

Constructorul britanic McLaren a prezentat un monopost special, în semn de omagiu pentru Ayrton Senna, decedat în urmă cu 30 de ani, care va fi condus de piloţii săi la Marele Premiu al Principatului Monaco din acest weekend.

Senna a fost pilotul McLaren între 1988 şi 1993. Până în prezent, Senna rămâne cel mai de succes pilot din istoria echipei McLaren, cu 35 de victorii din 96 de Grand Prix-uri.

La Marele Premiu de la Monaco din acest weekend, un circuit pe care Senna deţine un record de şase victorii (în 1987 şi apoi cinci la rând între 1989 şi 1993), piloţii echipei britanice vor conduce monoposturi cu un design original, inspirat de casca purtată de brazilian, în culorile galben, verde şi albastru.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și