Închide meniul

Christian Horner l-a comparat pe Adrian Newey cu Cristiano Ronaldo: „Totul trebuie să evolueze şi noi putem face asta”

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2024, 14:29

Reclamă
Christian Horner l-a comparat pe Adrian Newey cu Cristiano Ronaldo: „Totul trebuie să evolueze şi noi putem face asta

Christian Horner l-a comparat pe Adrian Newey cu Cristiano Ronaldo: "Totul trebuie să evolueze şi noi putem face asta"

Christian Horner, Cristiano Ronaldo şi Adrian Newey / Colaj Profimedia

Christian Horner l-a comparat pe Adrian Newey cu Cristiano Ronaldo. Cel mai de succes inginer din istoria Formula 1 a decis să plece de la Red Bull după aproape 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Newey, unul dintre cei mai importanţi oameni care au contribuit la succesul celor de la Red Bull, a semnat cu Aston Martin. Acum, echipa condusă de Christian Horner trebuie să se asigure că va reuşi să rămână în top şi fără britanic.

Christian Horner l-a comparat pe Adrian Newey cu Cristiano Ronaldo: „Totul trebuie să evolueze şi noi putem face asta”

Fără să nege importanţa lui Adrian Newey în cadrul echipei, Christian Horner a dezvăluit că britanicul a mai fost aproape de o despărţire în urmă cu 10 ani. În acel moment, Red Bull şi-a luat toate măsurile pentru a putea trece mai uşor printr-o despărţire de Newey, iar efectele să nu se resimtă.

Christian Horner a făcut o comparaţie cu Manchester United, care s-a despărţit de-a lungul anilor de nume importante, dar a reuşit să câştige în continuare trofee. Primul nume rostit de Horner a fost cel al lui Eric Cantona, după care a făcut referire la Cristiano Ronaldo.

„A fost foarte aproape să plece în 2014. Din acel moment a trebuit să facem în aşa fel încât să fim într-o poziţie în care să putem continua şi fără el, dacă va decide să plece.

Reclamă
Reclamă

Manchester United nu s-a oprit din câştigat trofee când a plecat Eric Cantona. Totul trebuie să evolueze şi noi avem puterea de a face asta”, a declarat Christian Horner, citat de marca.com.

Ted Krvitz, cel care i-a luat interviul şefului de la Red Bull, i-a adus aminte acestuia că fostul mare fotbalist francez s-a retras după despărţirea de Manchester United şi nu s-a dus la altă echipă.

„Foarte bine, atunci Cristiano Ronaldo. Nu sunt un expert când vine vorba despre analogii din fotbal”, a completat Christian Horner.

Reclamă

Formula 1 va reveni în weekend-ul 18-20 octombrie, cu Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii. Cursa de pe COTA va avea loc uduminică, 20 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. De asemenea, Cristiano Ronaldo poate fi urmărit şi el în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:08

„Vom avea răbdare”. Drăgușin, transferat la Napoli? Când ar putea pleca internaţionalul român de la Tottenham

17:04

Cum a reacţionat Daniel Bîrligea când a aflat că nu este convocat la naţionala României: „Trebuie să aibă răbdare”

17:00

LIVE TEXTMuntenegru U21 – România U21 0-0. Naționala lui Daniel Pancu, duel „de foc” pentru EURO 2025

16:58

Jucătorii echipei naţionale, mesaj emoţionant pentru suporteri, înainte de Cipru – România: „Voi aţi creat Generaţia de Suflet”

16:49

Gică Hagi, singurul român care a fost aproape de Balonul de Aur! Pe ce loc a terminat „cursa”, în 1994

16:35

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Shanghai! O nouă bornă impresionantă a sârbului

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 5 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 6 FotoToți câștigătorii Balonului de Aur, din 1956 până în 2023! Imagini cu cei mai buni jucători ai lumii, de la Sir Matthews la Messi
Citește și