Închide meniul

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2024, 21:36

Reclamă
Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB!

Daniel Ricciardo/ Profimedia

Daniel Ricciardo s-a despărţit oficial de RB. Pilotul în vârstă de 35 de ni a fost înlocuit la echipă de Liam Lawson, pentru restul sezonului 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu din Singapore a fost ultima cu Daniel Ricciardo la start, în acest sezon. Rămâne de văzut dacă pilotul australian îşi va găsi angajament, pentru sezonul următor.

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB

Conducerea Red Bull a renunţat la Ricciardo cu şase curse înainte de finalul sezonului, deoarece nu a fost convinsă de performanţele sale.

„Daniel a adus o mulţime de experienţă şi talent în echipă, cu o atitudine fantastică, care a ajutat pe toată lumea să se dezvolte şi să promoveze un spirit de echipă strâns. A fost un adevărat gentleman atât pe pistă, cât şi în afara ei şi niciodată fără acel zâmbet. Ne va lipsi, dar va ocupa întotdeauna un loc special în cadrul familiei Red Bull”, a declarat Laurent Mekies, directorul echipei RB.

Lawson, în vârstă de 22 de ani, a concurat cinci curse în sezonul trecut, după ce australianul Ricciardo şi-a fracturat încheietura mâinii într-un accident la Marele Premiu al Olandei. El a obţinut două puncte cu un loc nouă la Marele Premiu 2023 din Singapore.

Reclamă
Reclamă

RB nu a făcut nicio menţiune cu privire la componenţa echipei RB în 2025. Japonezul Yuki Tsunoda are deja un loc confirmat, dar echipa nu a anunţat cine va fi colegul său.

Daniel Ricciardo, votat pilotul zilei în Marele Premiu din Singapore

Daniel Ricciardo a fost votat pilotul zilei în Marele Premiu din Singapore! Votul i-a surprins pe unii pasionați de Formula 1, având în vedere că australianul a încheiat cursa pe ultima poziție.

Totuși, fanii s-au mobilizat, cel mai probabil, datorită unor informații apărute în presă, în ultima perioadă.

Reclamă

Conform unor zvonuri, cursa din Singapore ar putea să fi fost ultima pentru Ricciardo, având în vedere că acesta va fi înlocuit de Liam Lawson.

Astfel, fanii Formulei 1 au încercat să îi aducă un omagiu australianului care, în decursul carierei, a câștigat 8 curse și a concurat în alte 257 de Formula 1.

Totodată, de menționat este faptul că Ricciardo a stabilit, în finalul cursei, cel mai rapid tur.

Marele Premiu de Formula 1 din Singapore a fost în direct pe Antena 1 și LIVE STREAM în AntenaPLAY. Antena este casa curselor de Formula 1 pentru următorii 3 ani.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55 26 sept.

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50 26 sept.

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45 26 sept.

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și