Închide meniul

Explicaţia lui Max Verstappen după ce a fost învins de Lando Norris: „În timpul cursei a fost clar! Am încercat tot ce am putut”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 august 2024, 17:54

Reclamă
Explicaţia lui Max Verstappen după ce a fost învins de Lando Norris: „În timpul cursei a fost clar! Am încercat tot ce am putut

Explicaţia lui Max Verstappen după ce a fost învins de Lando Norris

Profimedia

Explicaţia lui Max Verstappen după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos. Verstappen a terminat pe locul 2 şi nu a reuşit să câştige pentru a patra oară consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a ajuns la 6 curse consecutive fără victorie în Formula 1. Olandezul şi-a dat seama din timpul cursei că nu îi poate face faţă lui Lando Norris. Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Explicaţia lui Max Verstappen după ce a fost învins de Lando Norris

„Am avut un start foarte bun. Am încercat tot ce am putut astăzi. În timpul cursei a devenit foarte clar că nu suntem suficienți de rapizi.

Știu că avem starturi foarte bune, am fost încrezător că vom avea unul și aici. Aceasta a fost cursa pe care am reușit să o fac, am obținut doar locul al 2-lea”, a spus Max Verstappen.

Lando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Max Verstappen nu a reuşit să obţină a patra victorie consecutivă pe circuitul de la Zandvoort şi a terminat pe locul pe 2.

Reclamă
Reclamă

După ce Max Versttapen a avut un start fabulos şi l-a depăşit pe Norris, cursa a luat o întorsătură incredibilă în turul 18. Atunci, Norris l-a depăşit pe Versttapen şi a dominat autoritar cursa.

Plecat din pole-position la Zandvoort, pilotul britanic Lando Norris (McLaren) a fost constant în cursa olandeză. A mărit tot timpul distanţa care îl separa de campionul mondial en-titre, Max Verstappen, şi s-a impus în a 15-a etapă din Campionatul Mondial de Formula 1, reuşind totodată şi prima sa victorie cu plecare din pole-position.

Pe locul secund s-a clasat olandezul Max Verstappen (Red Bull), iar pe ultima poziţie a podiumului a venit monegascul Charles Leclerc (Ferrari), care a reuşit să reziste tuturor atacurilor încercate de Oscar Piastri (McLaren).

Lando Norris, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos

Lando Norris a oferit prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Țărilor de Jos. Pilotul britanic a reușit a 2-a victorie a carierei, după ce l-a învins pe Verstappen în cursa „de casă” a olandezului.

Reclamă

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. Toate cursele de Formula 1 din 2024 sunt în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

„Este un sentiment încântător. Nu aș spune că e o cursă perfectă, turul 1 nu a fost bun. Dar totul a mers bine după, mașina a fost excelentă, l-am putut depăși pe Max.

A fost o cursă destul de ușoară pentru noi astăzi. Am și eu foarte mulți fani olandezi, sunt convins că unii sunt supărați totuși.

Credeam din turul 5 sau 6 că Max se va distanța, dar nu a reușit să facă acest lucru. Apoi ritmul lui a fost din ce în ce mai slab și am reușit să îl depășesc”, a spus Lando Norris.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:15

UPDATEFlorin Niță a fost prezentat oficial de Damac: „Omul păianjăn!” A devenit coleg cu Nicolae Stanciu și va fi antrenat de Contra

19:00

LIVE TEXTCFR Cluj – Botoşani 0-0! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă!

18:56

Cosmin Matei a scăpat de suspendarea de 6 luni, din cazul de dopaj! Mijlocașul are drept de joc la Sepsi

18:49

Scenariul incredibil prin care Lando Norris devine campion mondial fără să depindă de rezultatele lui Max Verstappen

18:43

LIVE SCOREReal Madrid – Valladolid 1-0. Valverde a deschis scorul din lovitură liberă. Liverpool – Brentford se joacă ACUM

18:37

Wolverhampton – Chelsea 2-6! Meci nebun în Premier League! Madueke, hattrick! Cole Palmer, gol și 3 pase decisive

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2
Citește și