Închide meniul
VIDEO

Ferrari, record fabulos după ce Charles Leclerc a obţinut pole-position-ul în Marele Premiu de la Monaco

Viviana Moraru Publicat: 25 mai 2024, 18:58

Reclamă
Ferrari, record fabulos după ce Charles Leclerc a obţinut pole-position-ul în Marele Premiu de la Monaco

Ferrari, record fabulos după ce Charles Leclerc a obţinut pole-position-ul în Marele Premiu de la Monaco

Charles Leclerc, după ce a obţinut pole-position-ul în Marele Premiu de la Monaco/ Profimedia

Ferrari a atins un record fabulos, după ce Charles Leclerc a obţinut pole-position-ul în Marele Premiu de la Monaco. Echipa de la Maranello a ajuns la nu mai puţin de 250 de pole-position-uri în istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu de la Monaco va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, duminică, de la ora 15:45.

Ferrari, record fabulos după ce Charles Leclerc a obţinut pole-position-ul în Marele Premiu de la Monaco

Ferrari deţine recordul absolut de pole-position-uri în Formula 1, ajungând la 250 obţinute de-a lungul timpului. Charles Leclerc a bifat un tur fabulos pe circuitul de „casă” de la Monaco, înregistrând timpul de 1:10:270.

Charles Leclerc a obţinut cel de-al 24-lea pole-position din carieră, ultimul fiind obţinut în Marele Premiu de la Las Vegas, din 2023. De asemenea, este primul pole-position obţinut de monegasc în acest sezon, după ce în precedentele opt Mari Premii ale sezonului, Max Verstappen a plecat din pole în fiecare cursă.

Pe locul secund în topul echipelor cu cele mai multe pole-position-uri obţinute în Formula 1 se clasează McLaren, cu 156, podiumul fiind completat de Mercedes, cu 138 de clasări pe primul loc în grila de start. Red Bull, echipa campioană en-titre, se clasează pe locul şase, cu 100 de pole-uri, la o distanţă de doar nouă pole position-uri faţă de Lotus.

Reclamă
Reclamă 4

În Marele Premiu de la Monaco, Charles Leclerc va împărţi prima linie cu Oscar Piastri. Din linia a doua vor pleca Carlos Sainz şi Lando Norris. Max Verstappen s-a clasat pe locul şase în calificări, iar marea surpriză a fost furnizată de eliminările lui Sergio Perez şi Fernando Alonso, din Q1.

Dacă va reuşi să se şi impună în Marele Premiu de la Monaco, Charles Leclerc îşi va trece în cont a şasea victorie din cariera sa, în Formula 1.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a obţinut un pole-position uriaş în Marele Premiu de la Monaco!

Charles Leclerc a oferit prima reacţie după ce a obţinut un pole-position uriaş în Marele Premiu de la Monaco. Cursa din Principat e în direct pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45.

Reclamă

„A fost frumos. Sunt foarte fericit în ceea ce priveşte turul meu. Mă simt foarte-foarte bine.

După cum bine ştiţi, calificările nu reprezintă totul. Trebuie să punem totul la punct pentru duminică. Anul trecut nu am reuşit acest lucru.

Suntem o echipă mai puternică decât anul trecut. Am nevoie de un start foarte bun, iar apoi, imediat după asta, Carlos să aibă şi el un start foarte bun şi să mă urmeze în cursă. Ar fi scenariul perfect. Sperăm să aducem victoria”, a spus Charles Leclerc imediat după calificările pentru Marele Premiu de la Monaco, ce au fost LIVE pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:54

Dan Şucu, în tribună la România – Ucraina! Mesajul transmis la intrarea pe stadion: „Speranţa mea e că şi Rapidul…”

15:40

LIVE TEXTRomânia – Ucraina 0-0! Debut pentru tricolori la EURO 2024. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și