Închide meniul
VIDEO

FIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari

Publicat: 21 aprilie 2024, 19:56

FIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY! Toyota le-a învins pe Porsche şi Ferrari

FIA World Endurance Championship 2024

Profimedia

FIA World Endurance Championship 2024 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Toyota s-a impus la Hypercar, deşi toată lumea se aştepta la o bătălie dintre Porsche şi Ferrari pentru supremaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa contează pentru FIA World Endurance Championship 2024, alături de alte şapte întreceri ce vor fi în 2024.

Cursa de 6 ore de la Imola a fost o cursă de anduranţă pentru maşini de sport, care se va desfăşura pe autodromul „Enzo e Dino Ferrari”, în Italia. Cursa a luat start pentru prima oară în 2011, ca parte din seriile Le Mans.

VEZI cele mai tari momente din FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola

Update 20:15: Vedeţi aici cele mai importante momente din cursa de la Imola!

Update 20:00: Toyota a câştigat cursa la Hypercar, deşi toată lumea se aştepta la o bătălie pentru victorie între Porsche şi Ferrari.

Update 20:00: Cei de la BMW s-au impus la clasa GT3!

UPDATE: A început FIA World Endurance Championship 2024!

Update 17:30: S-au încheiat calificările la FIA World Endurance Championship 2024, pentru cursa de la Imola. Ferrari a obţinut primele 3 poziţii la clasa Hypercar. Antonio Fuoco a fost cel mai rapid pilot.

La clasa LMGT3 va pleca din pole-position Aliaksandr Malykhin.

Update: 15:45: Au început calificările cursei de 6 ore de la Imola!

Update 13:00: Echipajul D’Station Racing, format din piloții Clement Mateu, Erwan Bastard și Marcos Sorensen au obținut cel mai bun timp (1:42.474), la clasa LMGT3.

La clasa Hypercar, Antonio Fuoco, Miguel Molina și Nicklas Nielsen de la Ferrari AF Corse au obținut cel mai rapid timp (1:31.238). Calificările încep la 15:45, LIVE în AntenaPLAY.

Update 12:00: A început a treia sesiune de antrenamente libere de la Imola.

Prima şedinţă de antrenamente libere va avea loc pe 19 aprilie, de la ora 13:00, în AntenaPLAY. A doua sesiune de antrenamente se va desfăşura pe 19 aprilie, de la 18:15, iar ultima sesiune de antrenamente va fi pe 20 aprilie, de la ora 12:10.

Cele trei sesiuni de calificare vor avea loc pe 20 aprilie, de la orele 15:45, 16:05, respectiv 16:25. Cursa va lua startul pe 21 aprilie, de la ora 14:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Programul complet al FIA World Endurance Championship 2024

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și