Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe şi Virgil van Dijk, asaltaţi de fani la Marele Premiu de la Monaco! Imagini de senzaţie cu cele două staruri

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 16:56

Reclamă
Kylian Mbappe şi Virgil van Dijk, asaltaţi de fani la Marele Premiu de la Monaco! Imagini de senzaţie cu cele două staruri

Kylian Mbappe şi Virgil van Dijk, asaltaţi de fani la Marele Premiu de la Monaco

Virgil van Dijk şi Kylian Mbappe, la Monaco/ AntenaSport

Kylian Mbappe şi Virgil van Dijk au fost asaltaţi de fani la Marele Premiu de la Monaco. Cele două staruri au fost surprise pe circuit, înainte de startul cursei din Principat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu de la Monaco este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Charles Leclerc a plecat din pole-position în cursa sa de „casă”.

Kylian Mbappe şi Virgil van Dijk, asaltaţi de fani la Marele Premiu de la Monaco

Kylian Mbappe a mers la cursa de Formula 1 din Monaco, imediat după ce a disputat ultimul său meci la PSG. Campioana Franţei a câştigat Cupa, live în AntenaPLAY.

Starul francez, care s-a despărţit de PSG la finalul acestui sezon, a fost luat cu asalt de fani la Monaco. Mbappe s-a salutat şi cu Virgil van Dijk, care de asemenea a fost surprins pe circuit, asaltat de fani înaintea cursei.

Charles Leclerc a plecat perfect din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, urmat de Oscar Piastri şi Carlos Sainz. Cursa a fost întreruptă încă din primul tur, după un impact violent al lui Sergio Perez.

Reclamă
Reclamă 4

Pilotul de la Red Bull este out din cursă, după un contact cu Kevin Magnussen. Ţi celălalt pilot de la Haas, Nico Hulkenberg a fost implicat în accident, şi este şi el out din cursă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:54

Dan Şucu, în tribună la România – Ucraina! Mesajul transmis la intrarea pe stadion: „Speranţa mea e că şi Rapidul…”

15:40

LIVE TEXTRomânia – Ucraina 0-0! Debut pentru tricolori la EURO 2024. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

15:25

Belgia – Slovacia LIVE SCORE (19:00). Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

15:18

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și