Închide meniul

Lewis Hamilton, decizie incredibilă înainte de a semna cu Ferrari: „Nu le-am spus nici părinţilor mei”

Antena Sport Publicat: 27 februarie 2024, 13:53

Reclamă
Lewis Hamilton, decizie incredibilă înainte de a semna cu Ferrari: „Nu le-am spus nici părinţilor mei

Lewis Hamilton, decizie incredibilă înainte de a semna cu Ferrari

Lewis Hamilton, în timpul unui interviu - Profimedia Images

Lewis Hamilton a luat o decizie incredibilă înainte de a semna cu Ferrari, echipă pentru care va concura din 2025. Septuplul campion mondial a oferit noi detalii despre negocierile avute cu şefii de la Scuderia Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu am spus nimănui despre negocierile cu Ferrari. Nu le-am spus nici părinților mei până în ziua în care a fost anunțat totul. Deci nimeni nu știa. Mi-am dorit foarte mult să o fac pentru mine. Am simțit că trebuie să aflu ce ar fi cel mai bine pentru mine.

Lewis Hamilton, decizie incredibilă înainte de a semna cu Ferrari

Totul s-a întâmplat foarte repede, îl cunosc de ceva vreme pe Fred Vasseur. În ceea ce mă privește, eram entuziasmat de noul sezon, dar nu știam ce mi-ar rezerva sezonulviitor și nici pentru cât timp voi continua.

M-am simțit super motivat și entuziasmat să continui să concurez. Așa că ideea Ferrari a apărut într-un moment delicat. Atunci mi-am spus: „Ok, trebuie să mă gândesc bine”. Nu am avut prea mult timp să mă gândesc și a trebuit doar să-mi urmez instinctul. Așa că decis să profit de ocazie”, a spus Hamilton, citat de autosport.com.

Lewis Hamilton a dezvăluit ce l-a făcut să semneze cu Ferrari

Lewis Hamilton a dezvăluit ce l-a făcut să semneze cu Ferrari. Pilotul britanic a mărturisit că şi-a dorit să înceapă o nouă aventură, astfel că a luat decizia de a pleca de la Mercedes, după nu mai puţin de 12 ani.

Reclamă

Formula 1 se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, în următorii trei ani. Startul în noul sezon de va da pe 29 februarie, atunci când se va desfăşura Marele Premiu al Bahrainului.

„Am impresia că aceasta este cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau vreodată, sunt legat de Mercedes de 26 de ani. M-au susţinut şi am trăit împreună o aventură incredibilă, care a marcat istoria sportului şi de care sunt foarte mândru.

Dar, în cele din urmă, eu îmi scriu povestea şi am simţit că e timpul să deschid un nou capitol”, a declarat Lewis Hamilton, conform theathletic.com.

Reclamă 4 / 0/3

Antena va transmite exclusiv Formula 1 în România în următorii 3 ani

Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de posturile Antena1 şi platforma AntenaPLAY.

2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente live şi 24 de calificări contracronometru.

Prima cursă va fi în weekend – Marele Premiu al Bahrainului, sâmbătă, 2 martie, ora 17:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Antrenamentele de pe 29 februarie și 1 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, iar etapa de calificare va fi difuzată pe 1 martie, ora 18:00, pe AntenaPLAY.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și