Închide meniul

Mai mult de jumătate din piloţii de Formula 1™ nu au echipă pentru sezonul viitor! Cine are locul asigurat în 2025

Alex Masgras Publicat: 20 martie 2024, 19:29

Reclamă
Mai mult de jumătate din piloţii de Formula 1™ nu au echipă pentru sezonul viitor! Cine are locul asigurat în 2025

Mai mult de jumătate din piloţii de Formula 1™ nu au echipă pentru sezonul viitor! Cine are locul asigurat în 2025

Piloţii din 2024 din Formula 1 / Profimedia

Mai mult de jumătate din piloţii de Formula 1™ nu au echipă pentru sezonul viitor. Chiar dacă au trecut doar două etape din sezonul 2024, mai mulţi piloţi resimt deja presiunea în ceea ce priveşte un loc pe grila de start în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Mai mult de jumătate din piloţii de Formula 1™ nu au echipă pentru sezonul viitor! Cine are locul asigurat în 2025

Cursele din acest sezon vor fi decisive pentru ami mulţi piloţi, care sunt nevoiţi să dea tot ce au mai bun pentru a-şi păstra locurile. Printre aceştia se numără şi Sergio Perez, al cărui contract cu Red Bull expiră la finalul acestui an. Cu toate acestea, mexicanul poate continua alături de Max Verstappen, dacă va reuşi să îi impresioneze pe cei de la Red Bull.

În acest moment, doar 8 piloţi au locul asigurat şi în 2025. Ferrari (Lewis Hamilton şi Charles Leclerc) şi McLaren (Lando Norris şi Oscar Piastri) sunt singurele echipe care au formula completă. Max Verstappen (Red Bull), George Russell (Mercedes), Alex Albon (Williams) şi Lance Stroll (Aston Martin) sunt piloţii care sunt siguri că vor pilota şi în 2025. În cazul lui Stroll, detaliile contractului nu sunt publice, dar sunt şanse infime ca acesta să nu continue la Aston Martin şi în 2025.

Astfel, Red Bull, Mercedes, Aston Martin şi Williams caută încă un pilot pentru sezonul viitor, în timp ce Alpine, RB (fosta AlphaTauri), Stake (fosta Sauber) şi Haas nu au în acest moment înţelegeri pentru 2025.

Reclamă

Piloţii care nu au contracte pentru 2025 sunt Esteban Ocon, Pierre Gasly, Daniel Ricciardo, Yuki Tsunoda, Valtteri Bottas, Zhou Guanyu, Kevin Magnussen şi Nico Hulkenberg.

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 se va desfăşura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cele trei sesiuni de antrenamnete programate vineri (03:30 şi 07:00) şi sâmbătă (03:30) vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Calificările se vor desfăşura sâmbătă, de la 06:45, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Australiei va fi duminică, de la 05:45, pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și