Închide meniul

Christian Horner, ultimatum pentru Sergio Perez: „Am 16 piloţi disperaţi să obţină un loc la Red Bull”

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 11:02

Reclamă
Christian Horner, ultimatum pentru Sergio Perez: „Am 16 piloţi disperaţi să obţină un loc la Red Bull

Christian Horner, ultimatum pentru Sergio Perez: "Am 16 piloţi disperaţi să obţină un loc la Red Bull"

Christian Horner şi Sergio Perez / Profimedia

Christian Horner a avut un ultimatum pentru Sergio Perez. Pilotul mexican mai are contract cu Red Bull până la finalul acestui sezon, iar viitorul său este sub semnul întrebării. Perez se află sub o presiune uriaşă, fiind nevoit să se apropie de prestaţiile lui Max Verstappen, dacă vrea să continue la echipa austriacă din sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Christian Horner, ultimatum pentru Sergio Perez: „Am 16 piloţi disperaţi să obţină un loc la Red Bull”

Primele două etape ale sezonului au fost dominate de Red Bull. Max Verstappen s-a impus în Bahrain şi în Arabia Saudită, în timp ce Sergio Perez a trecut al doilea linia de sosire în cele două curse. Chiar dacă a încheiat prima cursă la 22 de secunde în spatele lui Verstappen, Helmut Marko l-a felicitat pe mexican şi a declarat că este o realizare pentru el.

Christian Horner a vorbit recent despre cum va arăta echipa în 2025. Prima opţiune pare să fie în continuare perez, dar şeful celor de la Red Bull a trimis un mesaj clar şi a anunţat că are multe variante la dispoziţie, în cazul în care Perez nu va impresiona în acest sezon:

„Avem o maşină fenomenală şi un loc liber pentru anul viitor. Am 16 piloţi disperaţi să piloteze monopostul nostru sezonul viitor. Dar Checo este în pole-position”, a declarat Christian Horner, potrivit motorsportweek.com.

Reclamă

Sezonul trecut, Sergio Perez a încheiat pe locul al doilea în clasamentul piloţilor şi a contribuit din plin la titlul la constructori obţinut de Red Bull. Cu toate acestea, diferenţa dintre mexican şi campionul Max Verstappen a fost una uriaşă, de 290 de puncte.

Nici viitorul lui Max Verstappen la Red Bull nu este sigur

Max Verstappen mai are contract cu Red Bull până în 2028, dar nici viitorul său la echipa austriacă nu este sigur. Scandalul în care este implicat Horner l-au făcut pe tatăl triplului campion mondial să facă mai multe declaraţii controversate. Au urmat apoi declaraţiile lui Horner, după Marele Premiu al Arabiei Saudite, care a spus că cei de la Red Bull nu vor ţine pe nimeni cu forţa.

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 se va desfăşura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cele trei sesiuni de antrenamnete programate vineri (03:30 şi 07:00) şi sâmbătă (03:30) vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Calificările se vor desfăşura sâmbătă, de la 06:45, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Australiei va fi duminică, de la 05:45, pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și