Închide meniul

Max Verstappen, concluzii după primele antrenamente din Marele Premiu al Canadei! Cu ce probleme s-a confruntat

Viviana Moraru Publicat: 8 iunie 2024, 9:40

Reclamă
Max Verstappen, concluzii după primele antrenamente din Marele Premiu al Canadei! Cu ce probleme s-a confruntat

Max Verstappen, concluzii după primele antrenamente din Marele Premiu al Canadei

Max Verstappen, în timpul unei sesiuni de antrenamente din Marele Premiu al Canadei/ Profimedia

Max Verstappen a tras concluziile, după primele antrenamente din Marele Premiu al Canadei. Campionul mondial en-titre a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat în a doua sesiune, probleme care l-au împiedicat să iasă atât cât îşi dorea pe circuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Canadei este live în AntenaPLAY. Calificările vor fi astăzi, de la 23:00, pe Antena 3 CNN, iar marea cursă va fi duminică, de la 20:45, pe AntenaStars.

Max Verstappen, concluzii după primele antrenamente din Marele Premiu al Canadei

Max Verstappen nu a fost mulţumit, după prima zi din Canada. Pilotul olandez a completat doar paztru tururi în a doua sesiune de antrenamente, din cauza unor probleme la sistemul de energie al monopostului său.

Verstappen s-a plâns de faptul că nu a putut petrece mai mult timp pe circuit, însă s-a declarat convins că probleme de la maşina lui vor fi rezolvate la timp pentru sesiunea de calificări.

„Din păcate, în FP2 nu au fost prea multe tururi. Au suspectat o problemă electrică şi mi-au spus să rămân la boxe, acum investighează. Sunt sigur însă că ne vom da seama ce este.

Reclamă
Reclamă 4

Nu este situaţia ideală pentru mine. Mi-ar fi plăcut să am mai multe tururi. Alţii au avut mai multe tururi pe pistă uscate, multe şi pe pistă udă. Cu siguranţă acesta nu este modul în care aş fi vrut să decurgă FP2, dar este important să ne dăm seama ce s-a întâmplat cu adevărat şi ce implicaţii va avea această problemă în restul week-end-ului”, a declarat Max Verstappen, conform formula1.com.

Lewis Hamilton, mesaj categoric pentru rivali înainte de Marele Premiu al Canadei

Lewis Hamilton a transmis un mesaj categoric pentru rivali, înainte de Marele Premiu al Canadei. Pilotul de la Mercedes are mare încredere că echipa sa se poate apropia de Red Bull şi poate obţine primul podium al sezonului.

Monopostul Mercedes va primi îmbunătăţiri, pentru Marele Premiu al Canadei. O nouă aripă faţă a fost deja testată de George Russell, la Monaco, iar la Montreal va veni rândul şi al lui Lewis Hamilton să primească un upgrade la monopostul său.

Reclamă

„Maşina se îmbunătăţeşte în continuare. Cred că toată lumea face un pas înainte, pentru a se apropia de cei de la Red Bull, şi cred că este un lucru pozitiv.

Sunt incredibil de mândru de toată lumea, pentru cum mnuncesc, toţi fiind foarte concentraţi, moralul fiind unul foarte bun în echipă. Sper să ne apropiem de băieţi (n.r. de Red Bull) şi să începem să concurăm pentru primele locuri.

(N.r. Despre podium) Nu cred că este atât de departe. Ambele maşini au primit îmbunătăţiri pentru acest week-end şi abia aştept să văd cum se vor simţi pe circuit”, a declarat Lewis Hamilton, conform formula1.com.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și