Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 octombrie 2024, 0:21

Reclamă
Max Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja

Max Verstappen, despre duelul controverstat cu Norris care i-a adus locul 3

Profimedia

Max Verstappen a avut o primă reacţie despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3. În turul 52 din Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, Lando Norris l-a depăşit pe olandez. Pilotul de la McLaren a depăşit limita circuitului, iar comisarii la penalizat cu 5 secunde la finalul cursei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Max Verstappen a profitat şi a obţinut locul al treilea, deşi a trecut linia de sosire al patrulea. La finalul cursei, Verstappen a evitat să îşifacă publică părerea despre acest moment controversat cu Norris.

Max Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3

„A fost o cursă dificilă, nu am avut ritmul să atac. A fost o cursă diferită, de ceea ce s-a întâmplat sâmbătă. Foarte multă subvirare la nivelul maşinii. Nu puteam frâna cât putem de târziu. A trebuit să îş ţin pe Lando în spate. Să fiu pe podium este un rezultat bun. A ieşit foarte larg. Am propria opinie, dar nu trebuie să o spun. Comisarii au hotărât deja„, a spus Max Verstappen.

Video cu depăşirea lui Norris pentru care a fost penalizat cu 5 secunde

Charles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

Charles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite. Pilotul celor de la Ferrari a trecut pe primul loc după primele două viraje şi a condus cursa cu autoritate. Ferrari a reuşit dubla după ce Sainz s-a clasat pe locul 2.

Reclamă
Reclamă

Lando Norris s-a clasat pe locul al treilea, dar a fost penalizat cu 5 secunde pentru depăşirea lui Max Verstappen. Astfel, olandezul a rămas pe locul al treilea. Pentru Leclerc este a treia victorie din acest sezon, după cele din Monaco şi din Italia.

Duminică, Max Verstappen (Red Bull Racing) a completat podiumul datorită unei penalizări impuse lui Lando Norris (McLaren), care a ajuns să fie al patrulea. Pe cinci s-a clasat Oscar Piastri (McLaren), pe şase George Russell (Mercedes), pe şapte Sergio Perez (Red Bull Racing), pe opt Nico Hulkenberg (Haas), pe nouă Liam Lawson (RB) şi pe zece Franco Colapinto (Williams).

Reclamă
Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 21 oct.

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19 21 oct.

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

23:22

Gigi Becali a anunţat o măsură radicală la FCSB, după derby-ul cu Dinamo! Darius Olaru, luat la ţintă: „Nu gândeşte”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și