Închide meniul

Max Verstappen l-a depăşit pe Michael Schumacher şi a stabilit un nou record incredibil, după victoria din MP al Canadei

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2024, 10:34

Reclamă
Max Verstappen l-a depăşit pe Michael Schumacher şi a stabilit un nou record incredibil, după victoria din MP al Canadei

Max Verstappen l-a depăşit pe Michael Schumacher şi a stabilit un nou record incredibil, după victoria din MP al Canadei

Max Verstappen, pe podium, după victoria din Marele Premiu al Canadei / Profimedia

Max Verstappen l-a depăşit pe Michael Schumacher şi a stabilit un nou record incredibil, după victoria din MP al Canadei. Triplul campion mondial s-a impus la Montreal, la capătul unei curse spectaculoase. Aceasta a fost a treia victorie consecutivă a pilotului de la Red Bull, pe circuitul Gilles-Villeneuve.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen l-a depăşit pe Michael Schumacher şi a stabilit un nou record incredibil, după victoria din MP al Canadei

Circuitul din Canada este al optulea circuit pe care Verstappen se impune de trei ori la rând. Până la acest succes, el era la egalitate cu legendarul Michael Schumacher, cel care a reuşit performanţa aceasta pe şapte circuite.

Mexico City, Zandvoort, Spa, Austin, Yas Marina, Suzuka, Imola şi Montreal sunt circuitele unde Max Verstappen s-a impus de trei ori la rând. Verstappen are şansa de a-şi trece în cont şi mai multe circuite unde obţine a treia victorie la rând: Barcelona, Hungaroring şi Monza.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei. După 9 etape, olandezul se află pe primul loc în clasamentul piloţilor, cu 194 de puncte. Acesta este urmat de Charles Leclerc (138 de puncte) şi Lando Norris (131 de puncte).

Reclamă
Reclamă 4

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și