Închide meniul

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

Alex Masgras Publicat: 17 octombrie 2024, 20:12

Reclamă
Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: "Eu nu acceptam asta"

Oscar Piastri, Lando Norris şi Max Verstappen, în Ungaria / Profimedia

Max Verstappen a dat un verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren. Lando Norris şi Oscar Piastri sunt cei doi piloţi ai echipei din Marea Britanie, care se află pe primul loc în clasamentul constructorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Triplul campion mondial este de părere că Oscar Piastri este prea bun pentru a fi numărul 2 în cadrul echipei. Olandezul a recunscut că el nu ar fi acceptat această poziţie în locul australianului.

Max Verstappen, verdict categoric despre situaţia piloţilor de la McLaren: „Eu nu acceptam asta”

Triplul campion mondial de Formula 1, olandezul Max Verstappen (Red Bull), a afirmat că australianul Oscar Piastri (23 ani) este ‘prea bun’ pentru a fi doar „numărul 2” la echipa sa McLaren-Merrcedes, având un rol de susţinere pentru britanicul Lando Norris, scrie DPA.

„În opinia mea, cu siguranţă Piastri nu ar trebui să fie numărul 2 la McLaren-Mercedes. Eu, dacă eram în locul lui, nu acceptam asta. Sigur, mie îmi e uşor să vorbesc, eu am zece ani de F1 faţă de el, care are doar doi, dar îl văd că este foarte talentat, este foarte bun, face progrese, nu ar trebui să accepte rol secundar doar pentru că i s-a cerut asta”, a spus olandezul, potrivit agerpres.ro.

Piastri a ocupat locul 3 în Marele Premiu de Formula 1 de la Singapore, de pe 22 septembrie, cursă câştigată de Norris, după ce australianul, pe 15 septembrie, terminase pe primul loc la MP al Azerbaidjanului.

Reclamă
Reclamă

În clasamentul general la zi, Verstappen este lider, cu 331 de puncte, urmat de Norris, Charles Leclerc şi Piastri, cu 279, 245, respectiv 237 de puncte.

Formula 1 revine la finalul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Statelor Unite. Cursa e duminică, de la ora 22:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Programul Marelui Premiu al Statelor Unite:

Reclamă

Vineri:

  • Antrenament, 20:30 (AntenaPLAY)
  • Calificările pentru cursa de sprint, 00:30 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Sâmbătă:

  • Cursa de sprint, 21:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)
  • Calificări, 01:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Duminică:

  • Cursa, 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

  • FCSB

    58%

  • Dinamo

    30%

  • Egal

    12%

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:52

Cu câţi bani l-a convins Gigi Becali pe Lukas Zima să semneze cu FCSB! Detalii din contractul primului transfer al iernii

23:21

PSG – Dinamo 35-32! Campioana României, aproape de o victorie uriaşă la Paris! Final de meci dramatic pentru „dulăi”

22:30

VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei

22:21

Dan Şucu, în „război” total cu Dinu Gheorghe: „Ai distrus Rapidul!” / „Rămâi la scaune şi canapele”. Schimb de replici uluitor

21:58

Bernadette Szocs, 2 meciuri într-o zi la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul complet al românilor

21:15

VideoCătălin Cîrjan, ajutat de tehnologie să se pregătească pentru Dinamo – FCSB. Cum se motivează înainte de derby: „Mă bagă în ritm”

1 Cine are mai multe șanse: Max sau Lando? Analiza lui Adrian Georgescu 2 Gigi Becali a anunţat că FCSB a realizat primul transfer al iernii: „Mihai Stoica mi-a spus că s-a rezolvat” 3 „Ei ţin naţionala în spate!” Gigi Becali a ridicat în slăvi patru jucători de la naţionala României. Ce a spus despre Lucescu 4 VideoUrnele actualizate pentru preliminariile World Cup 2026, după Lituania – România 1-2. Ce îi aşteaptă pe tricolori 5 Mihai Stoica, șocat după ce Alexandru Mitriță a fost „uitat” pe bancă de Mircea Lucescu: „Nu acceptă chestia asta!” 6 Tragedie în sportul românesc! Darius Vintilă a murit la 24 de ani: „Vestea ne-a cutremurat!”
Citește și