Închide meniul

Mercedes pândeşte o super-lovitură în Formula 1: Max Verstappen, în locul lui Lewis Hamilton

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2024, 22:06 / Actualizat: 4 martie 2024, 23:19

Mercedes pândeşte o super-lovitură în Formula 1: Max Verstappen, în locul lui Lewis Hamilton

Mercedes pândeşte o super-lovitură în Formula 1: Max Verstappen, în locul lui Lewis Hamilton

Max Verstappen şi Lewis Hamilton - Profimedia Images

Mercedes pândeşte o super-lovitură în Formula 1 şi vrea să îl aducă pe Max Verstappen în locul lui Lewis Hamilton, cer care va ajunge la Ferrari, începând cu sezonul 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercedes ar putea profita de tensiunile de la rivala Red Bull, legate de afacerea Christian Horner, ca să încerce să-l atragă pe Max Verstappen, a anunţat revista germană Auto Motor Sport, potrivit site-ului eurosport.fr.

Mercedes pândeşte o super-lovitură în Formula 1: Max Verstappen, în locul lui Lewis Hamilton

După anunţul plecării lui Lewis Hamilton, de la Mercedes la Ferrari, în sezonul viitor, se pune întrebarea dacă lumea Formulei 1 va fi bulversată de un alt transfer stratosferic în săptămânile următoare.

Mercedes, care caută deja un înlocuitor pentru britanicul de şapte ori campion mondial, ar putea încerca să-l atragă pe Max Verstappen, olandezul care a câştigat ultimele trei ediţii ale Campionatului Mondial.

Sub contract până în 2028 cu Red Bull, Verstappen are maşina de care are nevoie pentru a continua să domine acest sport.

Reclamă

Dar tatăl său, Jos Verstappen, a dezvăluit în weekend că echipa Red Bull riscă „să se destrame”. El a spus: „Va fi tensiune în echipă atâta timp cât el (managerul general Christian Horner – n. r.) rămâne pe loc. Asta nu poate continua ca până acum, va exploda. El joacă rolul victimei în timp ce el este omul aflat la originea problemelor”.

Auto Motor Sport precizează că Helmut Marko, unul dintre oficialii Red Bull, ar fi îngrijorat în legătură cu viitorul lui Adrian Newey, directorul tehnic al acestei echipe, şi în legătură cu Ford, care va fi partenerul pentru motoare.

Sebestian Vettel, variantă de rezervă pentru Mercedes

În paralel, Mercedes se gândeşte şi la alţi piloţi. Pe lângă zvonul despre o revenire a lui Sebastian Vettel, nu trebuie exclusă nici pista Andrea Kimi Antonelli.

Reclamă 4 / 0/3

După cum s-a anunţat, Christian Horner, vizat de o anchetă internă pentru „comportament inadecvat” faţă de o angajată, a fost exonerat, însă afacerea a luat o nouă întorsătură în urma publicării unui e-mail anonim.

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și