Închide meniul
Video

Ollie Bearman, după ce a fost desemnat pilotul zilei în Arabia Saudită: „A fost suficient?”. Cum a trăit cursa de la Jeddah

Alex Masgras Publicat: 9 martie 2024, 23:46 / Actualizat: 10 martie 2024, 8:17

Reclamă

Ollie Bearman, după ce a fost desemnat pilotul zilei în Arabia Saudită: "A fost suficient?"

Ollie Bearman, după Marele Premiu al Arabiei Saudite / Profimedia

Ollie Bearman a oferit prima reacţie după ce a fost desemnat pilotul zilei în Arabia Saudită. Tânărul de 18 ani l-a înlocuit pe Carlos Sainz în Marele Premiu al Arabiei Saudite şi a reuşit să impresioneze pe toată lumea. Britanicul a făcut o cursă grozavă şi a terminat pe locul 7, după ce a plecat din grila de start de pe locul 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Ollie Bearman, după ce a fost desemnat pilotul zilei în Arabia Saudită: „A fost suficient?”

Pentru prestaţia sa din a doua cursă a sezonului, Ollie Bearman a fost desemnat pilotul zilei, după votul fanilor. Acesta a recunoscut că a avut parte de o cursă solicitantă din punct de vedere fizic şi mental şi consideră că a făcut o treabă extrem de bună, mai ales că a avut foarte puţin timp la dispoziţie pentru a se pregăti pentru provocările unui monopost de Formula 1:

„Sunt distrus. Din punct de vedere fizic, chiar a fost o cursă dificilă. Mai ales la final, atunci când aveam doi piloţi pe softuri în spatele meu. A trebuit să dau totul şi a fost o cursă dificilă din punct de vedere mental, aşa cum era de aşteptat. Din punct de vedere fizic m-am chinuit puţin, dar m-am distrat pe circuit.

Cred că am arătat multe lucruri. Cred că asta a fost cel mai important, nu? Circumstanţele au făcut să fie dificil, nu am avut multe tururi de circuit, dar cred că am dat totul astăzi. Cred că am fost puţin mai rapid decât Alonso şi Russel, dar nu suficient de rapid ca să îi ajung. Diferenţa a fost destul de mare.

Reclamă

Am pierdut mult timp ca să îl depăşesc pe Hulkenberg, care şi-a folosit experienţa pentru a mă ţine în spate timp de câteva tururi. Mai multe decât ar fi trebuit, dar asta a fost greşeala mea. Dar a fost o cursă bună”, a declarat Ollie Bearman, citat de formula1.com.

Întrebat şi dacă simte că are şanse să repete o astfel de prestaţie, dacă se va ivi o nouă şansă, britanicul de 18 ani a spus: „Voi să îmi spuneţi. A fost suficient?”.

Gestul uriaş făcut de Lewis Hamilton, după ce puştiul Ollie Bearman a fost desemntat pilotul zilei la MP al Arabiei Saudite

Ollie Bearman s-a trezit vineri dimineaţă cu gândul la cursa din Formula 2, dar a ajuns să îşi facă debutul în „Marele Circ”, în monopostul Ferrari. El a participat în a treia sesiune de antrenamente, după care a obţinut al 11-lea timp în calificări.

Reclamă 4 / 0/3

În cursa de sâmbătă, britanicul de 18 ani a făcut faţă presiunii şi a reuşit să încheie cursa pe locul 7, obţinând 6 puncte în clasamentul piloţilor, la finalul cursei care a fost în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. El a fost desemnat pilotul zilei de către fani, la finalul celor 50 de tururi din Arabia Saudită.

La finalul cursei, Lewis Hamilton, septuplul campion mondial şi conaţionalul lui Bearman, l-a aşteptat pe tânărul de 18 ani pentru a-l felicita pentru parcursul foarte bun din Marele Premiu al Arabiei Saudite. El a fost urmat şi de George Russell, celălalt pilot de la Mercedes.

Weekend-ul perfect al lui Ollie Bearman a început încă din calificările din Formula 2. Tânărul de 18 ani obţinuse pole-position-ul în calificările din F2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și