Închide meniul

Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului! Ce a spus pilotul de la McLaren

Alex Ioniță Publicat: 15 septembrie 2024, 15:54

Reclamă
Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului! Ce a spus pilotul de la McLaren

Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului!

Profimedia

Oscar Piastri a oferit prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului! Pilotul nu s-a ferit de cuvinte, la interviul de la finalul cursei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piastri a câștigat cursa de la Baku, care a fost plină de dramatism. Pe locul al 2-lea s-a clasat Charles Leclerc, în timp ce a 3-a poziție a fost ocupată de George Russell. Cursa din MP al Azerbaidjanului a fost în direct pe Antena 1 și LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Oscar Piastri, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului!

După cursă, Piastri a vorbit despre prestația sa de pe circuit, dar și despre faptul că a dus-o pe McLaren pe primul loc în clasamentul constructorilor.

„Am încercat, la startul cursei să trec în față. Nu am avut ritmul necesar. După intrările la boxe am fost destul de aproape, aveam o aderență mult mai bună.

Credeam că dacă nu voi trece pe încept de sprint, nu voi trece niciodată. Am reușit însă și am ținut de acea poziție cu toate puterile. Nu există curse relaxate în Formula 1, dar cred că această cursă este una dintre cele mai bune din cariera mea.

Reclamă
Reclamă

(n.r. Cum te simți după ce ai dus-o pe McLaren pe primul loc în clasamentul constructorilor) Având în vedere unde eram când m-am alăturat acestei echipe, ultima echipă, iar acum conducând clasamentul.. Am îmbunătățit mașina, nu credeam că este posibil să fim aici. Aștept cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul”, a spus Oscar Piastri, după victoria din Marele Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului.

Antena va transmite exclusiv Formula 1 în România în următorii 3 ani. Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de posturile Antena1 şi platforma AntenaPLAY.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:49

Simona Halep a dat verdictul despre colaborarea dintre Patrick Mouratoglou şi Naomi Osaka! În ce relaţii a rămas cu francezul

18:48

LIVE SCOREPoli Iași – Universitatea Craiova 1-0. Kamberi a deschis scorul în Copou. Albanezul a mai ratat o ocazie uriaşă

17:58

VideoSergio Perez, dărâmat după accidentul cu Carlos Sainz din Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Dezastru! Nu mai am cuvinte”

17:54

LIVE SCORETottenham – Arsenal 0-1! Radu Drăgușin a fost rezervă! Barcelona joacă ACUM pe terenul celor de la Girona

17:40

LIVE VIDEOFC Porto – Farense 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Galeno a deschis scorul din penalty. Braga – Guimaraes, de la 22:30. Meciurile serii

17:40

VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 4 VideoLando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Pas greşit în lupta cu Max Verstappen pentru titlul mondial 5 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 6 Carlos Sainz, probleme la Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Nu pot să îl mişc. Sper că mă voi simţi mai bine”
Citește și