Închide meniul
VIDEO

Reacția lui Charles Leclerc, după ce a obținut pole-position-ul în Marele Premiu al Azerbaidjanului: „E circuitul meu preferat!”

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2024, 16:29

Reclamă
Reacția lui Charles Leclerc, după ce a obținut pole-position-ul în Marele Premiu al Azerbaidjanului: E circuitul meu preferat!”

Reacția lui Charles Leclerc, după ce a obținut pole-position-ul în Marele Premiu al Azerbaidjanului

Charles Leclerc/ Profimedia

Reacția lui Charles Leclerc, după ce a obținut pole-position-ul în Marele Premiu al Azerbaidjanului, nu a întârziat să apară. Pilotul de la Ferrari a declarat că circuitul de la Baku este unul dintre favoritele sale, ținând cont de faptul că va pleca primul în cursă pentru al patrulea an la rând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului va fi duminică, de la ora 13:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reacția lui Charles Leclerc, după ce a obținut pole-position-ul în Marele Premiu al Azerbaidjanului

Charles Leclerc s-a declarat extrem de bucuros pentru rezultatul obținut la Baku, după succesul înregistrat în runda precedentă la Monza. Acesta a transmis că a forțat în ultimul tur din calificări, însă monopostul său s-a simțit excelent pe pistă.

Pilotul monegasc a transmis și faptul că Sainz, coechipierul său de la Ferrari, a obținut o clasare excelentă. Ibericul va pleca în cursa de duminică de pe locul trei, de pe partea mai aderentă a circuitului.

Este unul din circuitele mele preferate. Nu a fost un week-end ușor, mai ales din cauza acelui accident, din primul antrenament. În al doilea antrenament am avut o problemă cu piesele noi montate pe monopost și am pierdut jumătate de oră. Ritmul a fost întotdeauna, mai ales în Q3. Am încercat să stau cât mai departe de Perez. În ultimul tur am forțat puțin, mașina s-a simțit foarte bine, totul a fost ok. Este excepțional să fiu în pole-position. E cel mai bun scenariu la care puteam spera. Partea de pe care plecăm, 1 și 3, au mai multă aderență față de locul 2. Ar fi excepțional să câștigăm, dar va fi o cursă lungă. În trecut am fost foarte buni în calificări, dar anul acesta avem o mașină de cursă mai bună.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să facem o treabă foarte bună mâine, așa cum am făcut-o și în Monza. Dar e o cursă nouă, plecăm de la 0, e o cursă lungă, cu multe probleme, printre care si degradarea pneurilor, avem alt tip de pneu față de Monza”, a declarat Charles Leclerc.

Lando Norris, out din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului

Lando Norris este out încă din Q1 în Marele Premiu al Azerbaidjanului. Pilotul celor de la McLaren nu a reuşit în prima sesiune de calificări să obţină un timp suficient de bun pentru a se clasa în primii 15 piloţi.

Britanicul a greşit pe final de tur, în sectorul 3, iar în cursă va pleca de pe locul 17. Cursa este duminică, de la ora 13:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Lando Norris a făcut un pas greşit în lupta pentru titlul mondial din Formula 1. Pilotul celor de la McLaren a fost eliminat încă din Q1 în calificările Marelui Premiu al Azerbaidjanului.

Pe final de sesiune, britanicul a încercat să îşi îmbunătăţească timpul, dar a greşit în sectorul 3, lucru care l-a costat un loc în Q2.

Înaintea cursei de la Baku, Lando Norris se află pe locul 2, cu 241 de puncte, în timp ce Max Verstappen este pe locul 1, cu 303 puncte. De asemenea, McLaren este şi ea în lupta pentru titlul la constructori, cu şanse mult mai mari. Înaintea cursei, McLaren este pe locul 2, cu 438 de puncte, în timp ce Red Bull este pe primul loc, cu 446 de puncte.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Patricia Ţig, eliminată în semifinalele turneului Țiriac Foundation Trophy! A fost învinsă de o jucătoare din Liechtenstein

18:05

Lovitură pentru FCSB, înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Anunțul lui Elias Charalambous despre accidentări

17:59

LIVE VIDEOPAS Lamia – Kallithea se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Super Liga Greciei

17:49

Erling Haaland e de neoprit! Marchează pe bandă rulantă la Manchester City și a depășit recordul lui Wayne Rooney

17:43

„O vei susține pe FCSB în Europa League?” Marius Șumudică a dat răspunsul pe loc! Ce va face la meciul campioanei cu PAOK

17:28

Ce urmează pentru Ianis Hagi! Scoțienii au dat verdictul despre situația românului de la Rangers: „Nu e cale de întoarcere”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 „E absolut de neînţeles” Scoţienii l-au criticat dur pe antrenorul lui Rangers după ce au aflat decizia lui Ianis Hagi! 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Aston Martin se transformă în “Red Bull 2.0”. Opinia lui Adrian Georgescu 5 Dinamo – Unirea Slobozia 1-0. Cîrjan a adus victoria echipei lui Kopic. „Câinii” au ajuns pe locul 3 în Liga 1! 6 FotoDavid Beckham, prezent la înmormântarea lui Sven-Goran Eriksson! Fostul mare antrenor, condus pe ultimul drum de 600 de oameni
Citește și