Închide meniul

„Cred că se retrage!” Anunț șoc despre viitorul lui Lewis Hamilton! Britanicul vrea să-și ia adio de la Formula 1

Alexandru Ivan Publicat: 24 decembrie 2021, 16:34 / Actualizat: 24 decembrie 2021, 19:41

„Cred că se retrage! Anunț șoc despre viitorul lui Lewis Hamilton! Britanicul vrea să-și ia adio de la Formula 1

Lewis Hamilton a ratat titlul mondial în Formula 1

Profimedia

  • Anunț șoc despre viitorul lui Lewis Hamilton
  • Britanicul vrea să-și ia adio de la Formula 1

Bernie Ecclestone: „Hamilton se retrage din Formula 1!”

„Acum câteva zile am vorbit cu tatăl său (Anthony Hamilton) şi mi-am dat seama imediat că nu voia să vorbească despre viitorul fiului său, aşa că am discutat despre afaceri…Cred că se retrage, că nu va mai concura anul viitor. Dezamăgirea sa la Abu Dhabi a fost prea mare şi îl înţeleg. Acum l-a egalat pe Michael Schumacher la şapte tiluri şi este momentul perfect ca să-şi îndeplinească visul şi să devină un afacerist în domeniul modei„, a spus Ecclestone pentru publicaţia elveţiană Blick.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a câştigat Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, în ultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 şi, totodată, primul său titlul mondial. El a fost urmat de Lewis Hamilton, pe care l-a întrecut în ultimul tur, într-o nouă cursă controversată, cu haos în deciziile comisariilor FIA. Spaniolul Carlos Sainz jr. (Ferrari) a completat podiumul.

Citește și:

Lewis Hamilton a ratat titlul în Formula 1 în fața lui Max Verstappen

Cursa s-a jucat în ultima sa parte, după turul 53/58, în urma unui accident suferit de Nicholas Latifi (Williams), care a necesitat intrarea pe pistă a safety car-ului. Înaintea accidentului, Hamilton conducea confortabil, cu peste 11 secunde avans faţă de Verstappen şi între cei doi se aflau cinci monoposturi întârziate cu un tur.

Reclamă

Iniţial, directorul de cursă şi şeful comisarilor FIA, Michael Masi, a decis că monoposturile întârziate rămân pe loc, apoi s-a răzgândit şi le-a permis acestora să revină în coada plutonului. Această ultimă situaţie a „pulverizat” avantajul lui Hamilton şi i l-a plasat în „coaste” pe Verstappen, care între timp trecuse pe la boxe şi „încălţase” cauciucuri de compoziţie soft.

S-a mai concurat doar un tur, suficient pentru olandez să-l întreacă pe pilotul britanic, a cărui maşină era echipată cu pneuri dure uzate, şi să-i „sufle” titlul mondial.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
AntenaPLAY • 14:03
Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 27 mart., 14:00
„Îmi venea să îmi trag un pumn”. Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:07
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”