Închide meniul

Sergio Perez, ultimatum înaintea Marelui Premiu al Ungariei: „E foarte greu. Vor fi nevoiţi să îl scoată din echipă”

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2024, 16:35

Reclamă
Sergio Perez, ultimatum înaintea Marelui Premiu al Ungariei: „E foarte greu. Vor fi nevoiţi să îl scoată din echipă

Sergio Perez, ultimatum înaintea Marelui Premiu al Ungariei: "E foarte greu. Vor fi nevoiţi să îl scoată din echipă"

Sergio Perez / Profimedia

Sergio Perez a primit un ultimatum înaintea Marelui Premiu al Ungariei. Jenson Button, campionul mondial din 2009 şi fostul coechipier al mexicanului în 2013, la McLaren, l-a avertizat înaintea întrecerii de la Hungaroring.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1 revine cu Marele Premiu al Ungariei. Cursa este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Sergio Perez, ultimatum înaintea Marelui Premiu al Ungariei: „Vor fi nevoiţi să îl scoată din echipă”

Anul 2024 a fost unul de coşmar pentru Sergio Perez. Pilotul celor de la Red Bull se află pe locul 6 în clasamentul piloţilor, cu 118 puncte, la 137 de puncte în spatele coechipierului Max Verstappen, liderul clasamentului.

Jenson Button, campion mondial în 2009, este de părere că Marele Premiu al Ungariei este decisiv pentru mexican. Un nou weekend ratat îl va costa pe Sergio Perez locul la Red Bull, echipă pentru care pilotează din 2021.

„E foarte greu. Ştiu că nu e un sentiment plăcut pentru un pilot, dar pentru echipă este foarte important şi clasamentul la constructori. Cred că dacă nu va puncta cursa următoare, cei de la Red Bull vor fi nevoiţi să îl scoată din echipă.

Reclamă
Reclamă 4

Silverstone a fost un dezastru, cu multe aspecte nefericite. Chiar dacă nu este direct în spatele lui Max, el trebuie să puncteze măcar”, a declarat Jenson Button, citat de marca.com.

Red Bull ia în considerare înlocuirea lui Sergio Perez, cu gândul şi la clasamentul la constructori. Chiar dacă se află pe primul loc, cu 373 de puncte, nereuşitele lui Perez îi pot costa pe austrieci, care au un avans de 71 de puncte în acest moment faţă de Ferrari, ocupanta locului 2.

Formula 1™ revine la finalul acestei săptămâni cu Marele Premiu al Ungariei. Cursa de la Hungaroring este duminică, de la ora 16:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Motivul pentru care a fost blocat transferul lui Albion Rrahmani la Rangers! Atacantul poate rămâne la Rapid! Anunţul scoţienilor

18:23

Echipele româneşti şi-au aflat adversarele din preliminariile Cupei CEV şi Challenge Cup la volei

18:03

Adrian Mutu a comentat reuşita jucătorului care l-a făcut praf după plecarea de la CFR Cluj! Ce i-a transmis şi lui Dan Petrescu

17:49

VideoJudeţul campionilor! Suceava e în top când vine vorba de canotaj! Lipă, Radiş şi soţii Cozmiuc provin din Moldova

17:13

Bogdan Andone, sancţiune dură după criza de nervi din meciul FC Botoşani – Oţelul Galaţi! Anunţul făcut de LPF

17:10

„De unde a scos asta?” Adrian Mititelu, şocat când a auzit ce a spus Gigi Becali despre William Baeten

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și