Închide meniul
VIDEO

Start nebun în Marele Premiu al Japoniei! Ricciardo şi Albon s-au lovit reciproc şi sunt out din cursă, după primul tur

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 8:30

Reclamă
Start nebun în Marele Premiu al Japoniei! Ricciardo şi Albon s-au lovit reciproc şi sunt out din cursă, după primul tur

Start nebun în Marele Premiu al Japoniei! Ricciardo şi Albon s-au lovit reciproc

Alex Albon şi Daniel Ricciardo, out din Marele Premiu al Japoniei, după primul tur

A fost un start nebun în Marele Premiu al Japoniei! Daniel Ricciardo şi Alex Albon s-au lovit în primul tur şi sunt out din cursă, încă din primul tur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 se vede live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Start nebun în Marele Premiu al Japoniei

Max Verstappen a plecat perfect din pole-position şi a rămas lider, după primul viraj, fiind urmat de Sergio Perez şi Lando Norris. Carlos Sainz a încercat să-l atace pe pilotul de la McLaren, însă fără reuşită.

Un accident violent a avut loc între Daniel Ricciardo şi Alex Albon. Cei doi s-au izbit violent de parapete, în virajul al doilea de pe circuitul de la Suzuka.

Daniel Ricciardo, cel care a plecat de pe locul zece, a forţat depăşirea lui Yuki Tsunoda, însă fără reuşită. Albon, care a plecat de pe locul 11 în cursă, a încercat astfel să-l depăşească pe exterior pe colegul de echipă, însă pilotul australian l-a atins şi au sfârşit amândoi în parapete.

Reclamă

Imediat a fost arborat steagul roşu iar cursa a fost oprită, pentru ca monoposturile RB să fie scoase de pe circuit.

Cursa s-a reluat după aproximativ 15 minute de întrerupere, cu Max Verstappen pe primul loc, cel care a avut un start excelent. Acesta este urmat pe grila de start de Sergio Perez, Lando Norris, Carlos Sainz şi Fernando Alonso. Nu s-a efectuat nicio depăşire între primele zece locuri, ordinea fiind neschimbată faţă de startul cursei.

Max Verstappen, reacţie după ce a obţinut pole position la Marele Premiu al Japoniei

Max Verstappen a oferit primele declaraţii după ce a obţinut pole position la Marele Premiu al Japoniei. Olandezul a fost în pole position şi la primele trei curse ale sezonului, în Bahrain, Arabia Saudită şi Australia. El a câştigat primele două etape, la Sakhir şi Jeddah.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost destul de strâns la final. Această pistă este agresivă pentru pneuri. Chiar dacă vrei să împingi totul la limită, nu tot timpul reuşeşti să faci asta. Dar, până la urmă, cel mai important lucru este obţinerea a încă unui pole position.

Normal că ne dorim ca fiecare tur să fie perfect, dar pe o asemenea pistă nu e cazul de fiecare dată. Una peste alta, a fost o zi bună, în urma căreia am obţinut o poziţie bună pentru mâine. Să nu uităm că, ceea ce se va întâmpla mâine, va conta cu adevărat”, a spus Verstappen, la finalul calificărilor.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și