Închide meniul
Video

Steven Gerrard, la antrenamentele Marelui Premiu al Bahrainului! Fostul căpitan al lui Liverpool, invitatul lui McLaren

Alex Masgras Publicat: 29 februarie 2024, 18:46

Reclamă

Steven Gerrard, la antrenamentele Marelui Premiu al Bahrainului

Steven Gerrard, la antrenamentele Marelui Premiu al Bahrainului / Captură Antena Sport

Steven Gerrard a fost prezent la antrenamentele Marelui Premiu al Bahrainului! Fostul căpitan al lui Liverpool, care în prezent este antrenor la Al Ettifaq, în Arabia Saudită, nu a ratat ocazia de merge la Sakhir, pentru debutul noului sezon din Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Următoarele trei sezoane de Formula 1™ sunt transmise exclusiv pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Steven Gerrard, la antrenamentele Marelui Premiu al Bahrainului!

Formula 1 atrage nume importante din toate domeniile în weekend-urile de Grand Prix. Steven Gerrard, fostul căpitan al lui Liverpool, a urmărit a doua sesiune de antrenamente din Bahrain alături de fiul său, din garajul celor de la McLaren.

În a doua sesiune de antrenamente, Oscar Piastri a reuşit să termine cu al cincilea timp (1:30.784), în timp ce Lando Norris a avut ultimul timp de pe grilă (1:32.608).

A doua sesiune a zilei din Formula 1 a fost dominată de cei doi piloţi de la Mercedes. Lewis Hamilton, cel care se află în ultimul an la constructorul german, a reuşit cel mai bun timp (1:30.374), în timp ce coechipierul său, George Russell, a încheiat sesiunea cu al doilea timp (1:30.580). Fernando Alosno, pilotul Aston Martin, a avut al treilea timp (1:30.660), în timp ce Max Verstappen, campionul ultimelor trei sezoane din Formula 1, a avut al şaselea timp (1:30.851).

Reclamă

Marele Premiu al Bahrainului continuă vineri. De la ora 14:30 va începe a treia sesiune de antrenamente, LIVE în AntenaPLAY, în timp ce calificările vor începe la ora 18:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Bahrainului e sâmbătă, de la ora 17:00, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Ne aşteaptă şi mai multe curse într-un sezon de Formula 1

Ne aşteaptă şi mai multe curse într-un sezon de Formula 1. Calendarul din 2024 al Formulei 1 are un număr record de 24 de curse, dar Otmar Szafnauer, fost şef de echipă, consideră că limita maximă ar putea fi şi mai mare, relatează Reuters.

Americanul născut în România în 1964, aflat într-o pauză până în august, după ce mandatul său de director al Alpine s-a încheiat în iulie anul trecut, a declarat pentru Reuters, înainte de startul sezonului în Bahrain, că simte că „sportul ar putea face mai mult cu o planificare atentă.”

Reclamă 4 / 0/3

„Din punctul meu de vedere, dacă se planifică bine, cred că între 25 şi 30 este un număr corect”, a spus el – o opinie controversată într-un sport care se teme de epuizarea personalului. „Dacă mergi la 30, ai într-adevăr două echipe (în cadrul unei echipe) şi fiecare echipă face 15. Este o viaţă uşoară în comparaţie cu ceea ce ai astăzi”.

Szafnauer, care a fost anterior director şi la Aston Martin şi Force India/Racing Point, a declarat că a început să se gândească în timp ce era la Alpine la logistica modului în care să îşi menţină angajaţii fericiţi şi să facă mai multe curse.

De la plecarea sa, compania Soft Pauer, pe care a cofondat-o şi care a produs aplicaţia originală de cronometrare F1, a lansat o aplicaţie EventR pentru a facilita deplasările în grup pentru echipele de curse.

„Înţeleg ce face Liberty (Media), este ceea ce trebuie pentru sport”, a declarat Szafnauer despre expansiunea treptată a deţinătorilor drepturilor comerciale – în special în Statele Unite, unde sunt acum trei curse – de când a preluat F1 în 2017. „Suntem un sport global, cu adevărat global şi ar trebui să mergem la 25, 26, 27 de curse?”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și