Închide meniul

Ultimii doi ani la Mercedes l-au schimbat pe Lewis Hamilton! Cele mai importante lecţii învăţate: „Totul se rezumă la asta”

Alex Masgras Publicat: 19 august 2024, 16:41

Reclamă
Ultimii doi ani la Mercedes l-au schimbat pe Lewis Hamilton! Cele mai importante lecţii învăţate: „Totul se rezumă la asta

Ultimii doi ani la Mercedes l-au schimbat pe Lewis Hamilton! Cele mai importante lecţii învăţate: "Totul se rezumă la asta"

Lewis Hamilton, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Ultimii doi ani la Mercedes l-au schimbat pe Lewis Hamilton. Septuplul campion mondial a avut parte de o perioadă de secetă după nebunia din sezonul 2021, atunci când a pierdut titlul mondial chiar în ultimul tur al sezonului în faţa lui Max Verstappen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru britanic a urmat o perioadă dificilă şi fără victorii pentru aproape doi ani şi jumătate. El a reuşit să încheie această serie negativă de 945 de zile fără victorie în urmă cu o lună şi jumătate, la Silverstone. De atunci, el şi-a mai trecut în cont şi o victorie la Spa, după descalificarea coechipierului George Russell.

Ultimii doi ani la Mercedes l-au schimbat pe Lewis Hamilton! Cele mai importante lecţii învăţate: „Totul se rezumă la asta”

Cu bateriile încărcate în vacanţa de vară, Lewis Hamilton este pregătit pentru revenirea în „Marele Circ”. Prima cursă va avea loc la Zandvoort. Marele Premiu al Ţărilor de Jos se vede pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY la finalul acestei săptămâni.

Hamilton se pregăteşte pentru ultimele curse în monopostul celor de la Mercedes, din 2024 urmând să piloteze pentru Ferrari. Până atunci, el a vorbit despre lucrurile pe care le-a învăţat în perioada complicată de la Mercedes din ultimii doi ani:

„Până la urmă, totul se rezumă la cât de mult te dedici, să munceşti din greu. În cele din urmă vine şi răsplata. Am învăţat că viaţa este despre cât de multă durere poţi simţi, dar să continui. Despre cât de mult poţi să suferi, dar să mergi mai departe.

Reclamă
Reclamă

Nu e despre cum cazi, ci despre cum te ridici. Este despre cum continui în fiecare zi şi cum te conectezi cu oamenii cu care munceşti. Am învăţat să fiu un coechipier mai bun în această perioadă, pentru că am avut mai mult timp să ne concentrăm asupra comunicări”, a spus Lewis Hamilton pentru revista americană Esquire, citat de motorsportweek.com.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:57

Prima reacţie a lui Gigi Corsicanu după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

18:40

Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului! A fost convins de Dan Şucu şi a semnat contractul!

18:38

EXCLUSIVEdi Iordănescu nu ia în calcul să antreneze în România! Unde își va continua cariera fostul selecționer

18:00

Jannik Sinner a fost prins dopat! Numărul 1 ATP a scăpat de suspendare, dar a fost sancţionat de ITIA

17:36

OFICIAL | Corvinul Hunedoara a primit dreptul de promovare în Liga 1. Anunţul făcut de FRF

17:14

Doi internaţionali români, doriţi de o echipă din Italia! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport: „Cele mai plauzibile nume”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și