Închide meniul

„Am exagerat!” Florin Răducioiu şi-a recunoscut greşeala, după ce l-a numit „cioban” pe Radu Drăguşin

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2024, 21:09

Reclamă
„Am exagerat! Florin Răducioiu şi-a recunoscut greşeala, după ce l-a numit „cioban pe Radu Drăguşin

Florin Răducioiu, mesaj clar după ce l-a numit "cioban" pe Radu Drăguşin

Florin Răducioiu şi Radu Drăguşin/ Colaj Profimedia, Hepta

Florin Răducioiu a transmis un mesaj clar, după ce l-a numit „cioban” pe Radu Drăguşin. Acesta a recunoscut faptul că a exagerat atunci când l-a atacat pe fundaşul român, despre care, în noul discurs, a avut doar cuvinte de laudă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu o lună, Florin Răducioiu s-a declarat revoltat de faptul că Radu Drăguşin a fost desemnat jucătorului anului 2023. „Este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?”, a transmis, la momentul respectiv, Florin Răducioiu, conform gsp.ro.

Florin Răducioiu şi-a recunoscut greşeala, după ce l-a numit „cioban” pe Radu Drăguşin

După ce a stârnit un val de reacţii, ca urmare a declaraţiilor sale, Florin Răducioiu a revenit asupra discursului său şi a recunoscut faptul că a greşit atunci când s-a năpustit asupra lui Radu Drăguşin.

Fostul internaţional a lăudat calităţile fundaşului român, fiind de părere că transferul acestuia la Tottenham este ca un „diamant” pentru fotbalul românesc.

În privinţa declaraţiilor oferite în trecut, Răducioiu a mărturisit faptul că era foarte revoltat pentru că Denis Alibec nu a primit titlul de jucătorul anului.

Reclamă

„E un jucător tânăr, care mai are multe de învăţat din punct de vedere tehnic, dar care a învăţat foarte bine de la Juventus cum trebuie să se poziţioneze în anumite momente, a învăţat să anticipeze foarte bine, este foarte puternic în duelurile aeriene.

Este un jucător rudimentar din punct de vedere tehnic, dar este un profesionist desăvârşit, are această dorinţă de a se autodepăşi. Pentru noi, acest transfer este ca un diamant care trebuie în continuare şlefuit, e clar.

E un jucător tânăr, care mai are de crescut. Poate am exagerat când am folosit acel cuvânt, <<ciobănie>>, mi-a venit în minte, pentru că Drăguşin este rudimentar. Şi De Ligt devenise cel mai bun jucător din Olanda, dar acest băiat câştigase atunci Cupa Olandei, campionatul, a jucat într-o echipă mare ca Ajax, care a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

O spun pentru ultima dată, terminăm cu această polemică, nu e posibil să-i dăm titlul de cel mai bun jucător al României unui apărător. Pe mine nu m-a impresionat, eu nu pot să-l uit pe Alibec, dar recunosc, am exagerat cu acest cuvânt <<ciobănie>>, dar eram foarte revoltat, nu putem premia un jucător care nu a transmis nimic, esenţa fotbalului este la cel care dă gol, cel care mă ridică de pe scaun”, a declarat Florin Răducioiu, conform orangesport.ro.

Florin Răducioiu, replică acidă pentru Florin Manea

Florin Răducioiu a avut o replică acidă pentru Florin Manea, după ce impresarul l-a taxat pe fostul internaţional, ca urmare a faptului că acesta l-a numit „cioban” pe Radu Drăguşin. Răducioiu a transmis un mesaj dur pentru Manea, şi a transmis că nu se coboară la nivelul acestuia.

„Nu răspund, pentru că nu mă cobor la nivelul acestui personaj. Am spus, pentru mine fotbalul este altceva. Fotbalul este emoţii, adrenalină, goluri. Acest jucător nu a dat aşa ceva ca să fie desemnat cel mai bun jucător din România. Trebuia dat, cum am spus, lui Alibec.

Sunt pro atacanţi, am fost atacant. El (n.r. Viorel Moldovan), când dădea goluri, eu mă ridicam în picioare, deci îmi transmitea emoţie. El e un apărător (n.r. Drăguşin)”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și