Închide meniul

„Atalanta nu îşi permite jucătorii de la FCSB!” Mihai Stoica, anunț despre viitorul lui Octavian Popescu și Ianis Stoica. „Prețurile stabilite de Gigi Becali sunt mari!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 februarie 2022, 22:30

„Atalanta nu îşi permite jucătorii de la FCSB! Mihai Stoica, anunț despre viitorul lui Octavian Popescu și Ianis Stoica. „Prețurile stabilite de Gigi Becali sunt mari!

Mihai Stoica, despre Octavian Popescu și Ianis Stoica

Profimedia

Atalanta a adus deja un jucător român în această iarnă, pe Valentin Mihăilă, de la Parma. Fostul fotbalist de la Universitatea Craiova a venit la Bergamo sub formă de împrumut, dar poate fi transferat definitiv la vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, anunț despre viitorul lui Octavian Popescu și Ianis Stoica

”Atalanta e o legendă în Italia. E fostul director sportiv de la Chievo acolo. E remarcabil ce face. Dar Atalanta nu îşi poate permite pe Ianis Stoica sau pe Octavian Popescu. Pentru că preţurile stabilitate de Gigi sunt mari… Pentru că Gigi nu este în situaţia de a vinde pentru a supravieţui.

Doar un club mare poate. El vrea să facă o echipă de români puternică. Transferul lui Mihăilă e surprizător, eu cunosc bine Atalanta. Mihăilă nu prea este în sistemul jucat de ei, dar este posibil să schimbe. Sunt curios. Dar pentru fotbalul românesc este o lovitură mare într-adevăr”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Octavian Popescu și Ianis Stoica au înscris amândoi pentru FCSB în derby-ul cu Dinamo din etapa precedentă, scor 3-0. Cei doi au câte șase goluri în acest sezon al Ligii 1.

Giovanni Becali: „Cei de la Atalanta m-au întrebat de Mihăilă și Stoica”

Celebrul impresar a precizat că Octavian Popescu și Ianis Stoica trebuie să câștige un trofeu cu FCSB sau să aibă un parcurs lung în cupele europene, ca să spere la un transfer de vis în străinătate.

Reclamă

”Despre Ianis Stoica şi Octavian Popescu m-au întrebat cei de la Atalanta, că au văzut şi ei două goluri în 3 zile, şi frumoase. Chiar preşedintele le-a văzut şi directorul sportiv. Sunt tineri, încă trebuie să câştige ceva cu FCSB, trebuie să câştige un titlu, un campionat, o Cupă, ceva trebuie să câştige, pentru că realizările lor singulare rămân doar singulare.

FCSB vrea să câştige bani mulţi cu ei, deocamadată despre Octavian Popescu se vorbeşte de 60-80 de milioane de euro (n.r. preţ stabilit de Gigi Becali). Poate vine cineva şi îi dă 25 de milioane de euro lui Gigi, 30 şi-l ”fură” acum, în vară. Dacă ca continua forma lui bună, calităţile și le va pune şi în slujba echipei şi odată cu echipa va ajunge într-o fază mai sus în cupele europene, atunci se poate”, a declarat Giovanni Becali.

Mihai Stoica: „Octavian Popescu poate juca în fața lui Gavi la Barcelona!”

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa „perlei” Octavian Popescu. Oficialul clubului patronat de Gigi Becali e convins că puștiul minune al roș-albaștrilor ar face față cu brio și la FC Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

”S-a demonstrat că Octavian Popescu poate să joace oriunde. Eu sunt convins că dacă Popescu pleacă la Barcelona joacă în faţa lui Gavi. Nu îmi e teamă ca şi-ar pierde mintea, pentru că il cunosc prea bine. Dacă mergi să îi baţi la uşă îl gaseşti că se uita la meciuri, asta face zilnic”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și