Închide meniul

Atletico Madrid, premiu uriaş pentru câştigarea campionatului! Şi sărbătoarea alături de fani a făcut toţi banii. Imagini inedite cu Luis Suarez şi Jan Oblak. VIDEO

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 17:25

Atletico Madrid, premiu uriaş pentru câştigarea campionatului! Şi sărbătoarea alături de fani a făcut toţi banii. Imagini inedite cu Luis Suarez şi Jan Oblak. VIDEO

Profimedia

Atletico Madrid va încasa o sumă uriaşă după ce a devenit campioană

Atletico Madrid a câştigat primul titlu după o pauză de 7 ani şi va încasa cea mai mare sumă de bani din drepturile de televizare oferite de La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid, premiu uriaş pentru câştigarea campionatului

59,5 milioane de euro vor intra în tranşe, în următorii cinci ani, în conturile clubului, transmit spaniolii de la COPE.

Real Madrid va primi 52,5 milioane de euro, în timp ce a treia clasată, Barcelona va fi mai bogată cu 45,5 milioane de euro.

Din cauza pandemiei de coronavirus, sumele oferite cluburilor sunt mult mai mici faţă de cele de anul trecut. Pentru sezonul 2019-2020, Atletico a luat 124,2 milioane de euro, deşi a fost ultima de pe podium. Către campioana Barcelona au plecat 165 de milioane de euro.

Luis Suarez şi Jan Oblak, momente inedite alături de fani

Atletico a declanşat sărbătoarea după ce s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Valladolid, în ultima etapă. Luis Suarez şi Jan Oblak au oferit unele dintre cele mai impresionante momente alături de fani. Imaginile au devenit virale pe reţelele sociale.

Reclamă

Luis Suarez a plâns în hohote pe gazon: „A fost cel mai greu sezon”

Luis Suarez a fost în centrul atenţiei şi imediat după terminarea partidei. Fostul atacant al Barcelonei a plâns în hohote, pe gazon, în timpul unui apel video cu cei dragi.

Reclamă 4 / 0/3

“Am trăit o perioadă foarte dificilă, nu m-au apreciat, iar Atletico mi-a deschis uşa. Pentru asta vreau să mulţumesc acestui club foarte mare, pentru că a avut încredere în mine.

Multă lume a suferit alături de mine, soţia mea, fiul meu… Am mulţi ani în fotbal, dar cred că acesta a fost cel mai greu sezon. Am fost cei mai constanți și meritam titlul.

Știu că Messi se va bucura pentru mine. Chiar mi-a urat succes zilele trecute”, a declarat Luis Suarez, cu lacrimi în ochi, într-un interviu oferit după meciul cu Valladolid, care i-a adus titlul lui Atletico.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și