Închide meniul

Cale liberă pentru Răzvan Burleanu la şefia UEFA: Aleksander Ceferin nu va participa la alegerile UEFA din 2027

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 februarie 2024, 15:57

Cale liberă pentru Răzvan Burleanu la şefia UEFA: Aleksander Ceferin nu va participa la alegerile UEFA din 2027

Cale liberă pentru Răzvan Burleanu la UEFA: Aleksander Ceferin nu va participa la alegerile UEFA din 2027

Răzvan Burleanu, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Cale liberă pentru Răzvan Burleanu la şefia UEFA: Aleksander Ceferin nu va participa la alegerile UEFA din 2027. Slovenul a decis să nu candideze pentru un nou mandat în 2027, a anunţat el, joi, în timpul Congresului forului fotbalistic european de la Paris, potrivit agenţiilor internaţionale de presă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, au apărut mai multe informaţii care anunţau că Răzvan Burleanu ar putea fi urmaşul lui Ceferin la şefia UEFA.

Cale liberă pentru Răzvan Burleanu la şefia UEFA: Aleksander Ceferin nu va participa la alegerile UEFA din 2027

Am decis, în urmă cu vreo şase luni, să nu candidez din nou în 2027. Motivul este că, după o vreme, fiecare organizaţie are nevoie de sânge proaspăt, dar mai ales că am fost departe de familie timp de şapte ani”, a afirmat Ceferin, într-o conferinţă de presă.

„Sunt obosit de Covid, obosit de două războaie, obosit de proiecte fără rost precum aşa-numita Super-Ligă”, a mai spus slovenul.

Ceferin, care este preşedintele UEFA din 2016, nu va profita astfel de amendamentul aprobat de Congresul UEFA de la Paris care i-ar fi permis să candideze în 2027. El a fost reales anul trecut în funcţie fără a avea un adversar.

Reclamă

Gazzetta dello Sport, anunţ bombă despre preşedintele FRF

Gazzetta dello Sport a făcut un anunţ bombă despre preşedintele FRF, la finalul lunii ianuarie. Renumita publicaţie italiană de sport susţine că şeful FRF, Răzvan Burleanu, se gândeşte să candideze la preşedinţia UEFA.

E cutremur la UEFA, după ce croatul Zvonimir Boban, fost star al lui AC Milan, şi-a anunţat demisia din funcţia de director la UEFA. Boban a anunţat că demisionează din pricina modificării statutului pe care o pregăteşte Aleksander Ceferin. Modificarea i-ar permite lui Ceferin să candideze pentru un al patrulea mandat.

„Congresul va vota cu siguranță pentru, dar unanimitatea este exclusă. Ar trebui să fie împotrivă cele patru din Marea Britanie, Irlanda, țările scandinave, Moldova și România lui Răzvan Burleanu, care se gândește să candideze în 2027 pentru a aduna voturile celor nemulţumiţi. Din numărul de voturi ‘împotrivă’ veți înțelege câtă opoziție a primit ideea lui Ceferin”, a scris Gazetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este prima oară când se vehiculează candidatura lui Răzvan Burleanu la şefia UEFA. Prima publicaţie care a vorbit despre candidatura lui Burleanu la preşedinţia UEFA a fost The Independent.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și