Închide meniul

Ce sacrificii a făcut Ilie Dumitrescu pentru a putea jucat în meciul de adio al „Generației de Aur”! Cât de mult a slăbit

Viviana Moraru Publicat: 25 decembrie 2023, 12:52

Reclamă
Ce sacrificii a făcut Ilie Dumitrescu pentru a putea jucat în meciul de adio al Generației de Aur”! Cât de mult a slăbit

Ce sacrificii a făcut Ilie Dumitrescu pentru a juca în meciul de adio al „Generației de Aur”

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu/ Hepta

S-a aflat ce sacrificii a făcut Ilie Dumitrescu pentru a juca în meciul de adio al „Generației de Aur”. Fostul internațional a dezvăluit că slăbit nu mai puțin de 11 kilograme pentru evenimentul care va avea loc anul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Generația de Aur” își va face meciul de adio pe 18 mai. Evenimentul se va desfășura pe Arena Națională, biletele fiind deja puse în vânzare.

Ce sacrificii a făcut Ilie Dumitrescu pentru a juca în meciul de adio al „Generației de Aur”

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că vrea să fie în formă înaintea meciului de retragere ale „Generației de Aur”. Fostul internațional a mărturisit că în ciuda faptului că nu va depune un mare efort, își dorește să aibă greutatea optimă, motiv pentru care a slăbit nu mai puțin de 11 kilograme.

De asemenea, „Mister” s-a mai declarat nerăbdător înaintea evenimentului care se va disputa pe Arena Națională, mărturisind că își dorește foarte mult să joace.

„În mai va fi și acel eveniment. Credeți-mă că am slăbit 11 kilograme. Mai târziu o să vă demonstrez, că am niște provocări mai târziu pentru voi. Cu articulațiile sper să n-am probleme.

Reclamă

Nu voi face un efort maximal, doar un act de prezență așa. Cred că mă ascultă să dau câteva pase pe acolo și să ridic mâna. Îmi doresc foarte mult să joc la ultimul meci al generației noastre”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Gică Popescu, mesaj despre meciul de retragere al „Generației de Aur”

Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu şi ceilalţi componenţi ai Generaţiei de Aur vor avea parte de meciul de retragere pe 18 mai 2024, pe Arena Națională, de la ora 20:30. Componenţii Generaţiei de Aur vor avea adversari de calibru, printre care Jose Mourinho, Hristo Stoichkov, Rivaldo sau Luis Figo.

Mereu am spus că noi, cei care am fost la națională din 1994 până în 2000, merităm un meci de retragere. Din păcate, nu putem face meciuri individuale, așa că vom face un meci de retragere al Generației de Aur. E normal să marcăm ieșirea din arenă cu un eveniment special. Așteptăm cât mai mulți oameni în tribună pentru a ne aminti de momentele extraordinare pe care le-am avut.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit cu colegii mei să invităm câte un jucător alături de care am jucat. Vrem ca echipa adversă să fie condusă de Mourinho, să vină Stoichkov, Rivaldo, Figo, printre invitați. Am ales să anunțăm evenimentul cu 7 luni înainte ca să avem timp să ne pregătim, să onorăm tricoul echipei naționale.

E greu să știm că nu vom mai juca niciodată împreună. Merităm acest spectacol, fiecare dintre noi, la 30 de ani de la CM 1994. M-am gândit de mult la acest eveniment, am vrut să aibă loc la inaugurarea stadionului din Ghencea. Ministrul de atunci, Ciucă, și-a dat acordul, dar a venit pandemia”, a declarat Gică Popescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și