Închide meniul

Cea mai bună veste a zilei! Dănuţ Lupu a învins Covid-19 şi a ieşit de la ATI. "Am driblat, fir-ar mama lui!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2020, 11:07

Cea mai bună veste a zilei! Dănuţ Lupu a învins Covid-19 şi a ieşit de la ATI. "Am driblat, fir-ar mama lui!"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Dănuţ Lupu a "driblat" noul coronavirus

Fostul mare fotbalist a trecut prin momente extrem de dificile, mai ales că a avut şi în trecut mari probleme de sănătate. Acum aşteaptă cu nerăbdare să fie externat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a ieşit de pe secţia de ATI de la Spitalul Colentina

Anunţul a fost făcut de jurnalistul Dan Filoti. Acesta a fost sunat chiar de Dănuţ Lupu, cel care nu şi-a pierdut zâmbetul nici după ce a fost pus la grea încercare de pandemie.

"Pe ecranul telefonului apare iar "Dănuț Lupu". E un dialog scurt, intens și emoționant!

Suntem oameni, sunt lacrimi, voci gâtuite de emoție (eu), de suferință (el).

"Ai driblat iar, măh" , "Am driblat fir-ar mama lui..". Tac. "E greu, Dane. Cel mai greu psihic a fost, dar acum e bine. Nu săptămâna viitoare, da' peste două, sunt la emisiune". Râde. Eu tac iar! Nu știu ce să zic. Așteptam așa mult să îl aud că mă bucur nespus și de liniștea din convorbirea cu el. O sparg cu gluma mea preferată de ieri.

Reclamă

De când mi-a zis Mihaela că iese de la ATI și va merge în rezerva din secția de pneumologie: "Tu toată viața ai fost titular și acum ne bucurăm că ai trecut în…rezervă! Cum e viața asta!!!". Râdem amândoi. Dănuț Lupu a ieșit de la ATI și e chestiune de zile până va fi externat. M-a rugat să vă mulțumesc tuturor în numele lui!!!", a transmis Dan Filoti pe contul său de Facebook.

Fostul internaţional român nu a putut fi internat la Matei Balş, acolo unde nu mai erau locuri. A ajuns astfel pe mâna medicilor de la Spitalul Colentina. Pentru a-i creşte şansele de a câştiga lupta cu boala, a fost ţinut pe burtă la secţia ATI. Această metodă a ajutat la oxigenarea mai bună a plămânilor.

Dănuţ Lupu a avut probleme de sănătate şi în 2016

În urmă cu patru ani, fostul mijlocaş al naţionalei României a avut mari probleme medicale şi a ajuns în spital. A fost internat o lungă perioadă de timp.

Reclamă 4 / 0/3

"A fost un moment în care plămânii mei funcţionau la 8% din capacitate. Poate datorită sportului mi-a rezistat inima, pentru că, altfel, în acel moment au fost pacienţi care respirau cu 40% din plămâni şi nu au rezistat. Poate Dumnezeu mi-a dat o a doua şansă. Vorba fiului meu, mai am câteva vieţi, ca pisica" a declarat Danuţ Lupu.
 

Recomandări
  • Dănuţ Lupu a trecut prin momente critice
  • Fostul internaţional, internat la Spitalul Colentina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și