Închide meniul

Daniel Oprița, reacție savuroasă despre West Ham – FCSB 3-1: ”M-am culcat la 1-0 și m-am trezit dimineață la 1-3!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 septembrie 2022, 10:08

Daniel Oprița, reacție savuroasă despre West Ham – FCSB 3-1: ”M-am culcat la 1-0 și m-am trezit dimineață la 1-3!”

Daniel Opriţa este antrenorul celor de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, în timpul unui meci disputat de CSA Steaua / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Daniel Oprița, reacție savuroasă despre West Ham – FCSB 3-1
  • Ce a spus despre meciul rivalei din UEFA Conference League

Daniel Oprița a avut o reacție savuroasă despre West Ham – FCSB 3-1, debutul roș-albaștrilor în UEFA Conference League. Echipa lui Nicolae Dică a condus la Londra, însă a pierdut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Oprița a fost cu ochii pe rivala FCSB în cupele europene. Antrenorul lui CSA Steaua a văzut reușita lui Andrei Cordea de pe ”London Stadium”, însă s-a culcat la finalul primei reprize.

Daniel Oprița, reacție savuroasă despre West Ham – FCSB 3-1

În cele din urmă, West Ham s-a impus cu 3-1. Daniel Oprița a fost dezamăgit de rezultat și susține că este alături de FCSB și CFR Cluj în Conference League.

Reclamă

”M-am culcat la 1-0 și m-am trezit la 1-3, de dimineață. Nu comentez. Nu îmi doresc să piardă nicio echipă.

Sunt român și vreau să facem puncte în cupele europene”, a declarat Daniel Oprița, după Dinamo – CSA Steaua 1-2.

Reclamă

Nicolae Dică, criticat pentru tactica aleasă în West Ham – FCSB 3-1

Nicolae Dică a fost criticat pentru tactica aleasă în West Ham – FCSB 3-1. Nana Falemi, fostul fundaş al roş-albaştrilor, este de părere că antrenorul ar fi trebuit să abordeze meciul altfel la scorul de 1-1.

Andrei Cordea a deschis scorul la Londra, însă „ciocănarii” au întors rezultatul în doar 7 minute. Confruntarea s-a încheiat 3-1, iar Nicolae Dică a fost aspru criticat pentru schimbările sale şi nu numai.

„Dacă nu știm care sunt cauzele și nu ești realist, atunci nu poți să te corectezi și să progresezi. Declarațiile lui Cordea și Dică ocolesc un pic realitatea. La 1-1, FCSB a ieșit la joc, dar la 0-0 nu au făcut asta.

Reclamă 4 / 0/3

S-a văzut că au trasee foarte bune pe partea stângă și finalizări de pe dreapta. Așa au și marcat, cu acțiunea pe stângă la Florinel Coman, centrarea de pe stânga pe drepta, iar Cordea a finalizat.

Până la gol au mai avut o situație similară. S-a văzut că au lucrat la tranziție și să-i surprindă pe contraatac, însă, la 1-1, trebuia să practice același fotbal, dar ei au vrut să se ia la trântă. E ca și cum te pui parte în parte cu Mike Tyson. Nu le-a prins bine”, a declarat Nana Falemi, potrivit sport.ro.

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi: „Sunt unii orbiți de ură!”

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi după West Ham – FCSB 3-1. Managerul general al vicecampioanei României a dezvăluit că reprezentanţii londonezilor şi-au prezentat scuzele pentru lovitura de la 11 metri acordată de Benoit Bastien.

În confruntarea de la Londra, echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de portarul roş-albaştrilor.

Am văzut și noi cât de orbiți de ură sunt unii care susțin că a fost penalty. Noi am avut șansa de a urmări partida în Chairman Box. Gazdele își prezentau scuzele. După meci au venit la noi, ne-au zis că a fost un meci bun și că le pare rău de modul în care a fost dictat penalty-ul, că nu a fost. Până atunci, dominam tactic partida. Aveam 3 șuturi pe spațiul porții.  

Am văzut unii analiști cu pretenții, au spus că s-a greșit cu schimbarea lui Olaru. Atât ar fi trebuit, ca oamenii ăștia care câștigă bani în studiouri să aștepte și să vadă dacă Olaru, unul dintre protagoniști, s-a accidentat sau nu. Olaru a simțit o durere ascuțită sub coapsa scurtă și nu a mai putut continua. Toate schimbările, în afara celor din prelungiri, au fost cauzate de accidentări”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”