Închide meniul

Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Câţi fani români vor fi la West Ham – FCSB, în Conference League. Interes uriaş şi pentru duelul cu Anderlecht, de pe Arena Naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2022, 23:37

Reclamă
Gigi Becali îşi freacă mâinile de bucurie! Câţi fani români vor fi la West Ham – FCSB, în Conference League. Interes uriaş şi pentru duelul cu Anderlecht, de pe Arena Naţională

Gigi Becali a anunţat câţi fani români vor fi la West Ham - FCSB, în Conference League

Gigi Becali, patronul FCSB/ Hepta

Gigi Becali a făcut anunţul momentului. Patronul vicecampioanei României a precizat câţi fani români vor fi, în tribune, la West Ham – FCSB, meci din prima etapă a grupelor Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toate cele 3.125 biletele destinate suporterilor români au fost vândute. Au fost cozi uriaşe la casele de de bilete de la stadionul din Londra. Fanii lui FCSB au reuşit să cumpere tichete şi în alte sectoare, astfel că Gigi Becali estimează că numărul acestora va depăşi 10.000.

Gigi Becali a anunţat câţi fani români vor fi la West Ham – FCSB, în Conference League

Cred că vor fi peste 10.000 de români cu West Ham. Au fost cozi mari astăzi la bilete”, a declarat Gigi Becali la gsp.ro.

Este un interes uriaş şi pentru meciurile roş-albaştrilor de acasă. Finanţatorul lui FCSB a anunţat că biletele pentru partidele de pe Arena Naţională se vând ca pâinea caldă. Becali se aşteaptă să fie sold-out cu Anderlecht, pe 15 septembrie

Va fi stadionul plin, am vândut deja 10.000 de bilete”, a dezvăluit Becali, pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Programul lui FCSB în grupele Conference League:

Ce a declarat Nicolae Dică înainte de West Ham – FCSB

Dică i-a lăudat pe adversarii din Premier League, dar e gata să producă surpriza în capitala Angliei. Se aşteaptă ca jucătorii săi să facă un meci memorabil.

Mă bucur că am ajuns în grupele Conference League și că jucăm împotriva unei echipe ca West Ham. Știți foarte bine cât au investit, cred că sunt pe locul trei în această vară. Nu trebuie să greșim deloc pentru a obține un rezultat bun, dar am încredere în echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Noi o să atacăm cu întreaga echipă şi ne apăram cu întreaga echipă. Adversarul nu trebuie să mai marcheze din ocaziile pe care noi i le dăm. Probabil voi vă așteptați să primim multe goluri, dar am încredere în băieții mei că putem face un meci perfect și să obținem punct sau puncte.

Sunt mândru că antrenez în Conference League, în mandatul trecut am fost și în Europa League. Nu știu câți antrenori se pot mândri cu așa ceva. Pentru mine este o bucurie că pot antrena echipa în astfel de meciuri. Când întâlnești un asemenea adversar și cu 60.000 de fani în tribune, nu este greu să motivezi jucătorii. Pentru mine este greu să motivez echipa în meciurile cu Mioveni cu Hermannstadt, acum este mai ușor. Dacă am ajuns aici nu trebuie să facem doar prezență, trebuie să dăm totul pentru echipă. Este o mândrie pentru noi și pentru România că jucăm aici!

Dacă iese Antonio intră Scamacca, pe care s-au dat peste 30 de milioane… dacă iese Zouma intră Ogbonna, deci oricare ar intra nu cred că ar avea probleme. Soucek și Rice sunt doi jucători buni, să vedem dacă vor juca„, a declarat Nicolae Dică la conferinţa de presă.

Fanii s-au înghesuit la coadă înainte de West Ham – FCSB

FCSB va avea parte de o susținere numeroasă la Londra, din partea suporterilor români. Stadionul lui West Ham a fost luat cu asalt înaintea meciului. Suporterii au venit la stadion cu o oră și jumătate înainte ca casele de bilete să se deschidă.

FCSB a avut rezervate 3125 de bilete pentru deplasarea de la Londra. O parte dintre acestea s-au vândut sub formă de vouchere, la București, iar restul au puse în vânzare la stadionul lui West Ham. Prețul unui bilet este de 35 de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă azi, LIVE în AntenaPLAY 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru Vezi toate știrile
Citește și