Închide meniul

Mihai Stoica, pe modelul „Dan Petrescu” înainte de FCSB – Viking: „Plecăm cu handicap! Unii chiar vor să-şi ajute echipele”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2022, 21:45

Mihai Stoica, pe modelul „Dan Petrescu înainte de FCSB – Viking: „Plecăm cu handicap! Unii chiar vor să-şi ajute echipele

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a urmat modelul lui Dan Petrescu și s-a plâns înainte de FCSB – Viking, prima manșă din play-off-ul Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica e supărat că Federația din Norvegia a amânat meciul lui Viking din campionat dinaintea duelului cu FCSB. Roș-albaștrii n-au beneficiat de același tratament din partea FRF. Vicecampioana va juca duminică cu Chindia Târgoviște.

Mihai Stoica, pe modelul Dan Petrescu înainte de FCSB – Viking

„Viking Stavanger îşi amână meciul. Noi nu am solicitat, dar şansele lor sunt mult mai mari dacă îşi amână meciul. Unii chiar vor să-şi ajute echipele să se califice. Noi plecăm cu handicap cu Viking. Noi jucăm duminică, ei nu. Acolo vom juca pe teren sintetic, asta e o chestie pe care nu pot să o înţeleg.

Eu înţeleg să joci iarna, când acolo sunt temperaturi foarte scăzute. Nu pregătesc scuze, nimic. Eu am avut ceva emoţii la meciul ăsta pentru că, cu tot respectul pentru jucătorii noştri, n-aveam bancă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

Reclamă

FCSB va juca pe teren propriu manșa tur din play-off, pe 18 august. Partida retur se va disputa o săptămână mai târziu, pe 25 august.

De cinci ani nu a mai ajuns FCSB în grupele unei competiții europene. În sezonul 2017-2018, roș-albaștrii jucau în „primăvara” Europa League, tot cu Nicolae Dică pe bancă, unde s-au duelat cu Lazio.

Câţi bani au câştigat FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova după calificarea în playoff-ul Conference League

FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova s-au calificat în playoff-ul Conference League după ce au învins în manşa secundă pe Dunajska Streda (1-0), Şahtior Sologorsk (1-0) şi Zorya Luhansk (3-0).

Reclamă 4 / 0/3

După această performanţă, fiecare din cele 3 echipe româeşti vor primi 750.000 de euro. Venitul celor 3 poate creşte considerabil dacă se vor califica şi în grupe. Pentru acest lucru, FCSB trebuie să treacă de Viking, CFR Cluj de Maribor şi Universitatea Craiova de Hapoel Beer Sheva.

Premiile din Conference League:

  • Eliminare în play-off: 750.000 de euro
  • Calificare în faza grupelor: 2.94 milioane de euro
  • Victorie în grupe: 500.000 de euro
  • Egal în grupe: 166.000 de euro
  • Câștigarea grupei: 650.000 de euro
  • Locul doi în grupe: 325.000 de euro
  • Calificare în șaisprezecimi: 300.000 de euro
  • Calificare în optimi: 600.000 de euro
  • Calificare în sferturi: 1 milion de euro
  • Calificare în semifinale: 2 milioane de euro
  • Înfrângere în finală: 3 milioane de euro
  • Victorie în finală: 5 milioane de euro

FCSB a renunțat la Mihai Lixandru după calificarea în play-off-ul Conference League

FCSB a renunțat la un jucător imediat după calificarea în play-off-ul Conference League. Este vorba despre Mihai Lixandru, mijlocașul defensiv în vârstă de numai 21 de ani.

Tânărul fotbalist în care Mihai Stoica anunța că își spune mari speranțe a fost împrumutat de vicecampioana României la CS Mioveni. Lixandru s-a aflat în lotul FCSB-ului în toate cele 8 meciuri din actualul sezon, fiind introdus în două dintre ele.

Mihai Lixandru va evolua sub formă de împrumut la CS Mioveni, formație pentru care a jucat și în partea a doua a stagiunii precedente.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și