Închide meniul

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB! Ion Crăciunescu nu a stat pe gânduri şi a făcut anunţul

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 septembrie 2022, 0:53

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB! Ion Crăciunescu nu a stat pe gânduri şi a făcut anunţul

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB

Penalty controversat în West Ham - FCSB / Captură ProTV

  • West Ham – FCSB 3-1
  • Ce a spus Ion Crăciunescu despre penalty-ul controversat

S-a aflat verdictul specialistului după penalty-ul primit de West Ham în meciul cu FCSB, din grupele UEFA Conference League. Ion Crăciunescu a anunţat care este, în perspectiva sa, decizia corectă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui David Moyes a primit lovitură de la 11 metri, după ce Ştefan Târnovanu ar fi faultat în careu. Maxwel Cornet a fost făcut K.O după ce s-a lovit de „zidul” roş-albaştrilor.

Verdictul specialistului după penalty-ul primit de West Ham cu FCSB. Ce a declarat Ion Crăciunescu

Fostul mare arbitru român i-a dat dreptate „centralului” partidei. Crăciunescu e de părere că francezul Benoit Bastien nu a greşit pe stadionul din Londra şi că Târnovanu a faultat.

Reclamă

Portarul nu joacă mingea. Dacă nu joacă mingea şi adversarul joacă mingea şi îl loveşte, atunci înseamnă că a fost penalty! Este o dispută pentru minge între doi oameni. Unul joacă mingea şi nu face nimic, joacă mingea, şi cel de-al doilea nu o joacă şi ajunge în contact cu cel care face mingea. E clar„, a declarat Ilie Crăciunescu la PRO Arena.

FCSB a sperat că poate produce surpriza pe „London Stadium”. Trupa lui Nicolae Dică a intrat cu avantaj la pauză în faţa englezilor, după golul superb marcat de Andrei Cordea, din pasa lui Darius Olaru.

Reclamă

Ulterior, la startul reprizei secunde, antrenorul lui West Ham a efectuat trei schimbări. În minutul 68, „Ciocănarii” au beneficiat de un penalty controversat comis de Ştefan Târnovanu, şi au egalat prin Jarrod Bowen.

Şapte minute mai târziu, West Ham a preluat conducerea. Emerson a înscris şi i-a adus pe englezi în avantaj. Spre finalul partidei, victoria a fost securizată de Michail Antonio, care a înscris în minutul 90.

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1

Andrei Cordea a răbufnit după West Ham – FCSB 3-1. Marcatorul roş-albaştrilor la Londra este ferm convins că vicecampioana României putea să câştige confruntarea dacă englezii nu primeau lovitură de la 11 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că am practicat un fotbal foarte bun. Este normal să ne domine, am jucat al ei acasă. Probabil dacă nu se acorda penalty-ul, noi am vorbit în vestiar și nu a fost, cred că nu pierdeam meciul.

Mi-am dorit foarte mult să marchez, dar mă bucuram mult mai mult dacă astăzi reușeam să scoteam un rezultat pozitiv, pentru că meritam asta. Țin să le mulțumesc tuturor suporterilor prezenți, Peluzei Nord, când am marcat i-am auzit și s-a ridicat părul pe mine”, a declarat Andrei Cordea.

Gigi Becali, atac la Ilie Dumitrescu după West Ham – FCSB 3-1

Gigi Becali a intervenit când a auzit că Ilie Dumitrescu a considerat că arbitrul a acordat penalty la intervenţia lui Ştefan Târnovanu la Cornet. L-a contrat dur pe fostul său antrenor.

Cadoul făcut de arbitru a schimbat totul. Eu n-am ce să mă consolez, ai tu minte întunecată. Ai tu mintea întunecată. Cum să spui că e penalty? Înseamnă că nu gândeşti bine. Tu de ce te bagi (n.r. moderatorul emisiunii, Vali Moraru)? Ce v-aţi fi supărat voi dacă ar fi câştigat FCSB.

Dacă îl faceţi pe ăla penalty. Du-te cu vrăjelile tale de doi lei (n.r. către Ilie Dumitrescu). Eu plătesc ca să aud ce vreau. Eu nu am răutate pe oameni, să văd un fault în atac penalty. Nu mă pune tu cu mintea pe mine la contribuţie că eşti prea mic. Eşti prea în eroare…„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!