Închide meniul

Vladimir Coufal se teme de FCSB! Fundașul lui West Ham, laude pentru echipa lui Nicolae Dică: „Au jucători foarte buni!”

Alexandru Ivan Publicat: 7 septembrie 2022, 18:19

Reclamă
Vladimir Coufal se teme de FCSB! Fundașul lui West Ham, laude pentru echipa lui Nicolae Dică: „Au jucători foarte buni!

Vladimir Coufal este fundașul dreapta al celor de la West Ham

Vladimir Coufal, într-un meci pentru West Ham / Profimedia

Fundașul dreapta al celor de la West Ham, Vladimir Coufal, a dezvăluit că se teme de FCSB. Jucătorul ceh a avut doar cuvinte de laudă pentru echipa antrenată de Nicolae Dică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coufal se teme de fotbaliștii din flancuri de la FCSB. Fundașul e sigur că West Ham trebuie să joace la capacitate maximă cu vicecampioana României.

Vladimir Coufal se teme de FCSB

„Ştiu mai multe despre naţionala României decât despre FCSB. Am jucat alături de câţiva fotbalişti români la Slavia Praga şi de asemenea sunt câţiva pe care i-am avut adversari.

Despre FCSB știm că au fotbalişti foarte buni, mai ales pe flancuri, şi trebuie să ne facem jocul nostru obişnuit şi să nu-i lăsăm pe aceşti jucători să ne pedepsească”, a spus Vladimir Coufal, la conferința de presă dinaintea meciului cu FCSB.

Vladimir Coufal a fost coechipier la fosta sa echipă, Slavia Praga, cu doi jucători români, Nicolae Stanciu și Alexandru Băluță.

Reclamă

West Ham – FCSB se joacă joi, de la ora 22:00, pe London Stadium, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

David Moyes a urmărit atent doi jucători de la FCSB

David Moyes a antenționat că jucătorii lui FCSB pot să-i pună probleme serioase lui West Ham. Antrenorul scoțian nu are amintiri plăcute din meciurile cu echipe românești.

„Am urmărit multe meciuri ale celor de la FCSB și am încercat să cunoaștem jucătorii cât mai bine. Ne-am făcut o idee mai clară. Ei au avut un start slab și anul trecut, dar la final au terminat pe locul secund. Și noi am început slab actuala stagiune. Am identificat unul-doi jucători la care trebuie să fim atenți, ne pot surprinde, dar nu vă pot spune despre cine este vorba.

Reclamă 4 / 0/3

West Ham nu are amintiri foarte bune cu echipele românești. Nici eu nu am. Am am jucat cu Everton în România și am pierdut (n.r. – 1-5 cu Dinamo, în 2005). Orice se poate întâmpla. Dar timpul a trecut, ne gândim doar înainte”, a spus și David Moyes.

Fanii s-au înghesuit la coadă pentru bilete înainte de West Ham – FCSB

FCSB va avea parte de o susținere numeroasă la Londra, din partea suporterilor români. Stadionul lui West Ham a fost luat cu asalt înaintea meciului.

Conform fanatik.ro, suporterii au venit la stadion cu o oră și jumătate înainte ca casele de bilete să se deschidă. Sursa citată anunță că aproximativ 100 de persoane s-au așezat la coadă.

FCSB a avut rezervate 3125 de bilete pentru deplasarea de la Londra. O parte dintre acestea s-au vândut sub formă de vouchere, la București, iar restul au puse în vânzare la stadionul lui West Ham.

Prețul unui bilet este de 35 de euro. Sursa citată anunță că acestea ar putea să fie epuizate în cursul zilei de miercuri, cu 24 de ore mai devreme înaintea meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și