Închide meniul

Boban Nikolov, titular în premieră la FCSB! Andrei Vlad, primul meci după jumătate de an. Surprizele pregătite de Nicolae Dică cu UTA

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 octombrie 2022, 20:07

Boban Nikolov, titular în premieră la FCSB! Andrei Vlad, primul meci după jumătate de an. Surprizele pregătite de Nicolae Dică cu UTA

Boban Nikolov e titular în premieră la formația roș-albastră, în timp ce Andrei Vlad bifează prima apariție între buturi după mai bine de jumătate de an

Boban Nikolov, alături de Joonas Tamm, într-un meci pentru FCSB / Hepta

În UTA – FCSB, Boban Nikolov e titular în premieră la formația roș-albastră, în timp ce Andrei Vlad bifează prima apariție între buturi după mai bine de jumătate de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boban Nikolov a venit la sfârșitul lui septembrie la FCSB și a bifat în total trei apariții, însă toate din postura de rezervă. A jucat un minut cu FC Argeș, 3-2, 31 de minute cu Petrolul, 2-0, și 12 minute cu UTA, 2-1, în campionat.

Boban Nikolov, titular în UTA – FCSB

Boban Nikolov nu se teme de Gigi Becali după transferul la FCSB. Mijlocașul din Macedonia de Nord e sigur că poate să devină unul dintre preferații patronului.

„E clubul lui, are anumite reacții, toată lumea știe. Dacă nu ai presiune, nu ești fotbalist. Cred că ne vom lupta la titlu, altfel nu veneam. Sunt multe lucruri pozitive aici, dar câteodată, în România, se atrage atenția mai mult asupra celor negative. Mie îmi place presiunea, am expriență, știu unde am venit. Dacă merit îmi prelungește contractul, dacă nu, asta este.

Cred că mă știti deja de când jucam aici, în țară. Sunt foarte fericit și bucuros că m-a căutat FCSB și că m-am reîntors în România. Sper să mă acomodez repede și să dau drumul la treabă. Mă bucur să lucrez cu Dică, știam că o sa ajungă antrenor. Când eram eu la Viitorul, el era deja o legendă și îmi făcea plăcere să joc cu el”, a spus Nikolov, la conferința de prezentare la FCSB.

Reclamă

Andrei Vlad, prima apariție la FCSB după jumătate de an

Și Vlad e în primul „11” al roș-albaștrilor pentru duelul cu UTA. Vlad a apărat ultima dată pe 3 martie 2022, într-un FC Argeș – FCSB 1-0. Atunci, „Messi al portarilor” a greșit decisiv la golul piteștenilor. A fost schimbat la pauză și de atunci nu a apărat niciun minut.

De cealaltă parte, Ştefan Târnovanu a devenit titularul de bază din poarta FCSB-ului. Tânărul goalkeeper l-a eclipsat pe Andrei Vlad şi a ajuns şi în atenţia lui Edi Iordănescu, fiind convocat de selecţioner la ultima acţiune a echipei naţionale.

Helmut Duckadam a analizat situaţia lui Andrei Vlad, şi a ajuns la concluzia că portarul de la FCSB „şi-a ratat cariera”. „Andrei Vlad stă foarte bine, are un salariu foarte bun. Dacă voia să joace cu adevărat, cred că ajungea la un acord cu Gigi Becali să plece undeva să joace. Dar probabil că îi convine situația asta. După părerea mea, în mare parte, și-a ratat cariera. Depinde ce alegi”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Revine și Adrian Șut

Pe lângă Vlad și Nikolov, și Adrian Șut e o apariție surprinzătoare în echipa FCSB-ului. El jucase ultimul meci oficial pentru FCSB pe 11 august, în victoria 1-0 cu Saburtalo, din preliminariile Conference League

  • UTA: Balauru – Dobrescu, Benga, Erico, Hoxxallari – Batha, P. Anton – R. Pop, Jobello, Stahl – Keșeru
  • Rezerve: Iacob – Maxim, Chindriș, Cascini, Aly, Negoescu, Otele, Postolachi
  • FCSB: A. Vlad – R. Boboc, Haruț, Bouhenna, Radunovic – Ad. Șut, Radaslavescu, Nikolov – Miculescu, I. Stoica, Oct. Popescu
  • Rezerve: Ducan – Dumiter, Tănasă, Morariu, Dulca, Oaidă, Musi, Rusu

UTA a anunțat astăzi că s-au vândut toate biletele pentru meciul cu FCSB. 12.500 de locuri are stadionul „Francisc Neuman”, din Arad.

FCSB a învins UTA în partida din Liga 1, de duminică. Echipa lui Nicolae Dică s-a impus cu 2-1 pe Arena Națională, grație golurilor marcate de Darius Olaru și Andrea Compagno. Claudiu Keșeru a redus din diferență în prelungiri și și-a trecut în cont primul gol înscris în tricoul arădenilor.

FCSB și UTA se află în grupa B din Cupa României, la prima ediție cu noul format, alături de alte 4 formații: FC Botoșani, CS Mioveni, Oțelul Galați și Gloria Buzău.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și