Închide meniul

Finala Cupei României se joacă la Sibiu. Decizia luată astăzi de FRF

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 25 aprilie 2023, 15:58

Finala Cupei României se joacă la Sibiu. Decizia luată astăzi de FRF

Finala Cupei României se joacă la Sibiu. Decizia luată astăzi de FRF

Stadionul din Sibiu / Sursa foto: frf.ro

Finala Cupei României se joacă la Sibiu. FRF a decis astăzi, într-o şedinţă a Comitetului Executiv, ca finala Cupei României să se dispute pe stadionul Municipal din Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul act al Cupei României va avea loc pe 24 mai 2023. Stadionul Municipal din Sibiu are o capacitate de 12.363 de locuri.

Finala Cupei României se joacă la Sibiu. Decizia luată astăzi de FRF

În aceeaşi şedinţă a Comitetului Executiv în care s-a decis disputarea Finalei Cupei României la Sibiu, FRF a stabilit şi locul disputării finalei Cupei României la fotbal feminin. Aceasta se va disputa pe 11 iunie 2023 pe stadionul din Complexul Sportiv Național ”Arcul de Triumf”, potrivit frf.ro.

Finalistele Cupei României se vor stabili în meciurile din semifinale, care se vor disputa mâine şi poimâine.

Prima semifinală, Sepsi OSK – CFR Cluj, are loc miercuri, de la ora 19:00.

Reclamă

Cea de a doua semifinală, U Cluj – UTA Arad, se dispută joi, tot de la ora 19:00.

Adrian Cojocaru va arbitra Sepsi – CFR Cluj

Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul Sepsi – CFR Cluj, care va avea loc, miercuri, de la ora 19.00, în semifinalele Cupei României.

Cojocaru va fi ajutat de George Neacşu şi Ciprian Danşa.

Reclamă 4 / 0/3

În Camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Szabolcs Kovacs, iar rezervă va fi Viorel Flueran.

Observator a fost desemnat Augustus Constantin.

CFR Cluj, învinsă de Farul în ultima etapă din Liga 1

CFR Cluj a fost învinsă de Farul Constanţa, în deplasare, în ultima partidă din Liga 1. Constănţenii i-au învins pe ardeleni cu 1-0, printr-un gol marcat de Adrian Mazilu în minutul 53.

La finalul partidei, Dan Petrescu a fost foarte supărat. A plecat fără să îl mai salute pe Gică Hagi.

Nu am vorbit cu Dan după meci. Am vrut să mă duc să-l salut, dar nu mai era. De asta am stat pe teren, am vrut să-l salut, cum fac cu toți antrenorii care vin aici, dar nu l-am văzut și atunci m-am dus la vestiare”, a declarat Gică Hagi după Farul Constanţa – CFR Cluj 1-0.

Cu Gică sunt prieten, l-am lăsat să se bucure. Eu am fost foarte supărat, ei se bucurau. Singurul reproș (n.r.: pentru arbitru), s-au dat 5 minute de prelungire și s-au jucat 30 de secunde. Nu s-a jucat fotbal deloc. Și eu am bătut 3-0 aici și nu a venit să mă salute, Gică era supărat, dar m-a sunat a doua zi. E prietenul meu pe viață, mâine îl sun și-l felicit”, a declarat Dan Petrescu după partidă.

Neluţu Varga a criticat dur arbitrajul de la meciul cu Farul

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, a avut cea mai dură reacţie la adresa arbitrajului după Farul – CFR Cluj 1-0.

Reclamă

Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine sa plâng de nervi. Ofsaid clar la gol. Du-te, bă, frate, și uita-te tu la VAR. Apoi am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu dă 11 metri corect, iar apoi ce face?

Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 metri! Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați, fraților, corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți să mai fac? Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor”, a declarat Neluțu Varga, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și