Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău, declaraţie surprinzătoare după ce echipa lui s-a calificat în finala Cupei României: „Mă bucur foarte puțin”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 aprilie 2023, 23:01

Ioan Ovidiu Sabău, declaraţie surprinzătoare după ce echipa lui s-a calificat în finala Cupei României: Mă bucur foarte puțin”

Ioan Ovidiu Sabău, laude pentru Dan Nistor şi Alex Chipciu, după U Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Ioan Ovidiu Sabău / Profimedia Images

Ioan Ovidiu Sabău a făcut o declaraţie surprinzătoare după ce echipa lui s-a calificat în finala Cupei României. U Cluj a învins UTA Arad cu 1-0 şi va juca finala Cupei României cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Sabău a precizat că se gândeşte la meciul cu FC Voluntari, de lunea viitoare.

Ioan Ovidiu Sabău, declaraţie surprinzătoare după ce echipa lui s-a calificat în finala Cupei României

E o performanță, un lucru foarte important pentru mine. E o mare performanță să joci o finală. Eram la retrogradare, încet-încet ne-am revenit. Eu mă bucur foarte puțin, am un joc foarte greu luni, cu FC Voluntari.

E un singur joc, ai nevoie de jucători cu experiență, maturitate, să stai foarte bine în teren, am reușit să înscriem și era foarte important să ținem de acest rezultat. Era foarte important să nu avem jucători accidentați. Mâine îmi voi da seama dacă s-a accidentat cineva.

Lotul este destul de subțire numeric, ne așteaptă un joc dificil, obiectivul salvării de la retrogradare nu este încă realizat, ne așteaptă o muncă foarte grea.

Reclamă

Lucrurile merg bine. Când suntem cu mintea la ce avem de făcut, ne pregătim foarte bine, suntem disciplinați, aici se face diferența. Am reușit să ținem de rezultat, chiar dacă UTA a avut posesia. Nu și-au creat ocazii clare de a înscrie. E o calificare muncită și meritată.

Îmi doresc să stau liniștit și să mă bucur și eu puțin. Nu trebuie să ajungem la baraj. Ne așteaptă un meci cu o echipă care nu stă foarte bine în clasament, trebuie să îmi refac jucătorii, lipsește și Chipciu, sper ca Martic să nu fie accidentat.

E un avantaj mare (n.red. că se poate baza pe Chipciu la meciul cu Sepsi) și mă bucur, pentru că meritau. La cum s-a comportat Alex (n.r.: Chipciu), mă bucur foarte mult”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic a criticat dur arbitrajul după U Cluj – UTA Arad 1-0

Mircea Rednic a criticat dur arbitrajul după U Cluj – UTA Arad 1-0. Noul antrenor al lui UTA, care a debutat pe banca arădenilor, consideră că echipa lui trebuia să câştige meciul din această seară.

Mircea Rednic a susţinut că penalty-ul care a decis calificarea a fost acordat incorect şi că golul anulat cu VAR al lui Postolachi trebuia validat.

Ei nu au dat gol, nu au dat un șut pe poartă în repriza a doua. Trebuia să înscriem două goluri. Noi meritam să ne calificăm. Păcat. Meciul nu a fost decis de VAR, ci de el (n..r de arbitru). El a decis. Nu am reușit să marcăm.

Am avut probleme cu accidentații. Chindriș a făcut o ruptură. E stres mult. Lumea își dorea să ajungem în finală. Nu avem ce să facem. Ne gândim la meciul de marți.

Noi am dat gol, nu a fost validat, ei nu au dat gol. Meritam mai mult. Jucătorii au reacționat foarte bine. Nu am reușit să dăm mai mult de un gol și uitați ce s-a întâmplat.

Le-am cerut jucătorilor să-mi spună unde dau un randament maxim. Fundașii laterali au urcat bine. Poate ar fi trebuit mai mulți oameni în careul de 16 metri.

Sincer nu am ce să le reproşez (n.r: jucătorilor). Rămân cu un gust amar. E păcat. Am înţeles că nu e prima dată (n.r. când Mladinovici greşeşte contra lui UTA). Poate are ceva, nu îi place de UTA. Când ştii că face greşeli împotriva unei echipe îl delegi în continuare. Nu poţi tu să intervii într-un joc. Ăla nu a fost fault, s-a împiedicat singur. Înseamnă că în Anglia stau la fiecare fază la VAR. Noi suntem obligați să câștigăm toate meciurile.

Reclamă

Jucătorii au reacţionat foarte bine. Felicitări.

În rest n-am ce să zic. Felicitări lui Neluţu, sper să o ia el (n.r.: Cupa României) dacă nu am putut noi.

Suntem obligaţi să câştigăm toate meciurile ca să avem şanse măcar la baraj”, a spus Mircea Rednic pentru sursa citată la finalul meciului U Cluj – UTA Arad 1-0.

U Cluj – UTA Arad 1-0. Clujenii s-au calificat în finala Cupei României

U Cluj a învins cu 1-0 UTA Arad în a doua semifinală de Cupa României. Elevii lui Neluţu Sabău au obţinut calificarea în finala României printr-un gol marcat din penalty de Dan Nistor.

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Dan Nistor, în minutul 41, din penalty. În minutul 15 UTA a marcat, prin Postolachi, dar reuşita atacantului arădean a fost anulată după ce arbitrul Horia Mladinovic a consultat VAR.

U Cluj va întâlni Sepsi Sfântu Gheorghe în finala Cupei României. Mircea Rednic a pierdut primul lui meci pe banca formaţiei arădene.

 

Recomandări
  • U Cluj s-a calificat în finala Cupei României
  • Sabău a precizat că principalul obiectiv al lui U Cluj e salvarea de la retrogradare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și