Închide meniul

Marius Ștefănescu, eroul lui Sepsi în finala Cupei României: „Vom rămâne în istorie!”. Cristiano Bergodi, în culmea fericirii: „E foarte frumos!”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 mai 2022, 23:22

Marius Ștefănescu, eroul lui Sepsi în finala Cupei României: „Vom rămâne în istorie!. Cristiano Bergodi, în culmea fericirii: „E foarte frumos!

Sepsi a câștigat Cupa României

Sepsi s-a impus în finala Cupei României, cu FC Voluntari / Hepta

  • Marius Ștefănescu, eroul lui Sepsi în finala Cupei României: „Vom rămâne în istorie!”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Marius Ștefănescu, eroul lui Sepsi în finala Cupei României! Atacantul de 23 de ani a marcat o „dublă” în meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, și a adus primul trofeu din vitrina covăsnenilor. Ștefănescu este extrem de fericit și visează să ajungă la naționala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefănescu a vorbit și despre cel de-al doilea gol marcat în finala din Giulești, cu o execuție fabuloasă.

Marius Ștefănescu, eroul lui Sepsi în finala Cupei României: „Vom rămâne în istorie!”

„O seară magnifică, o seară pe care nu pot s-o descriu în cuvinte. Suntem foarte fericiți că am câștigat Cupa. Am mai fost în finală acum 2 ani și mă bucur foarte mult. Am mai înscris (n.r. – goluri precum al doilea din finală), dar pe la Liga a 3-a, pe la juniori, dar chiar la nivelul ăsta n-am mai marcat.

Reclamă

Mă bucur că am reușit un asemenea gol, mă bucur foarte mult, ce pot să mai spun. A fost o seară perfectă. Orice jucător își dorește (n.r. – să fie chemat la națională), e normal, o să vedem pe cine se bazează Mister (n.r. – Edi Iordănescu). Dacă mă va chema, voi merge cu drag. Cu siguranță am salvat acest sezon. Am terminat pe primul loc în play-out și în seara asta am salvat tot sezonul.

E un moment istoric, pot să spun așa. Pentru mine, că sunt foarte tânăr, am 23 de ani, și pentru Sepsi e un moment istoric. Cred că vom rămâne în istorie. (N.r. – Meriți o mărire de salariu?) Nu pot să zic asta, vorbiți cu patronul și vedem.”, a spus Marius Ștefănescu, după ce Sepsi a câștigat Cupa României, pentru digisport.ro.

Reclamă

Cristiano Bergodi, la cel de-al doilea trofeu din cariera de antrenor: „E foarte frumos!”

La fel de bucuros s-a arătat și Cristiano Bergodi. Antrenorul italian a scris istorie pe banca lui Sepsi, alături de care va juca în preliminariile Conference în sezonul viitor.

Bergodi se află la cel de-al doilea trofeu câștigat în cariera de antrenor, după Supercupa României cu Rapid, din 2007.

„Să câștigi Cupa și să ajungi în Europa e foarte frumos. Obiectivul va fi play-off-ul cel puțin. Va fi un campionat foarte greu.

Reclamă 4 / 0/3

În 10 minute ne-am înțeles (n.r. – să semneze cu Sepsi), am văzut un grup unit. Se joacă bine aici, îmi place. Am o relație foarte bună cu domnul Dioszegi, sunt 17 ani de când sunt în România, sunt bucuros să fiu aici!”, a declarat Cristiano Bergodi.

Sepsi a încheiat pe primul loc și în play-out. Adnan Aganovic a pus umărul la sezonul excelent al formației covăsnene, înființată în urmă cu numai 11 ani.

„Acești oameni care muncesc la Sfântu Gheorghe sunt extraordinari. Sunt de doi ani ani, sunt emoții mai mari. Nu speram, noi am întârziat cu play-off, dar am făcut un play-out senzațional.

Nu am făcut nimic, nu știam cât mai rămânem după meciul ăsta. Voiam să fim cu trofeul acasă. Eu sunt liber de contract, am o zi în care sărbătoresc cu băieții. Spiritul de grup e formidabil. Nu am discutat cu oamenii la club, vedem ce se va întâmpla.”, a spus și Adnan Aganovic.

Laszlo Dioszegi, în al nouălea cer după ce Sepsi a câștigat finala Cupei României

Laszlo Dioszegi a reușit o performanță uriașă la cârma lui Sepsi. Patronul covăsnenilor a dezvăluit că nu s-a gândit vreodată că va reuși să câștige Cupa României și să ducă echipa într-o competiție europeană.

„Nici nu pot să caracterizez prin cuvinte. Pot să spun că nu m-am gândit… știam că jucăm un fotbal frumos și că avem șanse egale. Sincer, îmi era teamă de Voluntari, iar în ultimele minute ne-au presat. Slavă Domnului că au marcat golul de onoare abia în prelungiri.

Niciodată n-am câștigat vreo cupă, nimic, dar totul are un început. Sunt foarte mândru de echipă și de staff. Eu întotdeauna trăiesc partidele foarte intens. Jumătate din inima mea e încă suporter.

Reclamă

Niciodată nu s-ar fi gândit nimeni, nici eu, că Sepsi va ajunge în prima ligă și că vom câștiga și Cupa României. Nici în visele mele nu mi-am imaginat. Dar iată că am reușit și suntem în Conference League. Noul stadion va găzdui minimun un meci european. Dar noi sperăm să câștigăm chiar două.

Trebuie să mai aducem 3-4 jucători buni ca să facem o echipă competitivă și să nu ne facem de râs în Conference League. Nu pleacă Eder Gonzalez, mai are un an de contract, nu vrem să plece nimeni din primul ’11’.”, a spus Laszlo Dioszegi, după ce Sepsi a câștigat Cupa României, pentru digisport.ro.

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu
Liga 1 • 21 mart., 12:20
Marius Ștefănescu a rupt tăcerea, după acuzațiile lui Dan Șucu. Răspunsul jucătorului: „Acest băiat ce face? Trântește meciuri!”
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”