Închide meniul

Petrolul a învins-o pe Chindia cu 2-0 şi e aproape în sferturile Cupei României! Victoria „lupilor galbeni” a eliminat-o pe Sepsi

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 31 octombrie 2023, 21:55

Petrolul a învins-o pe Chindia cu 2-0 şi e aproape în sferturile Cupei României! Victoria „lupilor galbeni a eliminat-o pe Sepsi

Petrolul a învins-o pe Chindia cu 2-0 şi e aproape în sferturile Cupei României

Jucătorii Petrolului, în timpul unui meci/ Hepta

Petrolul a învins-o pe Chindia cu 2-0 şi e aproape în sferturile Cupei României! Victoria „lupilor galbeni” a consfinţit eliminarea lui Sepsi din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi este câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României, iar eliminarea ei din faza grupelor reprezintă un şoc pentru echipa din Covasna.

Petrolul a învins-o pe Chindia cu 2-0 şi e aproape în sferturile Cupei României!

Pentru Petrolul au marcat Abuashvili, în minutul 20 şi Huja, în minutul 88. Chindia a avut o bară în minutul 10, prin Fedele.

Petrolul o va întâlni în ultima etapă din Cupa României tocmai pe Sepsi, care a părăsit deja competiţia. Hermannstadt o poate depăşi pe Petrolul în situaţia în care „lupii galbeni” nu câştigă ultimul meci. Sibienii au nevoie de victorie în ultimele două jocuri pentru calificare.

Şi Corvinul Hunedoara are 6 puncte din două meciuri în grupa A din Cupa României.

Reclamă

Florin Pârvu: „Ne apropiem de obiectivul nostru”

”Vreau să felicit ambele echipe pentru că am avut un meci deschis, cu mari ocazii. Ne bucurăm pentru cele trei puncte pentru că ne apropiem de obiectivul nostru, acela de a trece mai departe în Cupa României. Cupa României este un obiectiv pentru noi și vrem să ajungem cât mai departe. Înainte de meci am discutat cu băieții și le-am spus că acestea sunt meciuri foarte dificile. Ați văzut astăzi o surpriză la Hunedoara. 

La pauză am avut o discuție mai aprinsă cu ei și mă bucur că au înțeles să ne concentrăm și să dăm totul. Toți jucătorii sunt dornici, au foame de fotbal, în special Huja care revine după o perioadă lungă în care a fost accidentat. Lucrurile sunt pe un drum foarte bun pentru el.

Mai avem un meci de disputat în această grupă, șanse sunt pentru fiecare echipă. Nu trebuie să fim relaxați pentru că nu avem de ce. Trebuie să ne refacem pentru că avem un meci dificil în campionat”, a declarat Florin Pârvu după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Laszlo Dioszegi a tunat după eliminarea din Cupa României. Noi detalii din interior: „N-a fost accidentat, a fost o ceartă!”

Laszlo Dioszegi a tunat după eliminarea din Cupa României. Patronul covăsnenilor a continuat seria dezvăluirilor făcute din interiorul formației. După meciul cu cei de la Corvinul, Laszlo Dioszegi a oferit noi detalii din vestiarul formației pe care o patronează. Acesta a vorbit despre o situație din partida de la Hunedoara, care a fost explicată înițial de către Liviu Ciobotariu.

În minutul 14 al partidei, Cosmin Matei a executat o lovitură liberă, iar apoi a fost schimbat. Apoi, tehnicianul formației a anunțat, după meci, că jucătorul s-a accidentat. Acum, patronul a dezvăluit că adevăratul motiv al schimbării a fost o ceartă între fotbalist și staff-ul formației.

„Matei n-a fost accidentat, a fost o ceartă între el şi stafful tehnic. Aşa am auzit, că nu el trebuia să execute lovitura liberă. Mâine voi ştii mai multe detalii, dar Matei nu s-a accidentat.

Eu am auzit doar zvonuri, nu pot să dau nume, că nu ştiu. Dar ştiu că lucrurile nu sunt ok. Ce am văzut astăzi, n-avem nicio şansă la play-off”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și