Închide meniul
EXCLUSIV

„E bărbat, să iasă de sub umbra tatălui!” Alex Bourceanu, sfat preţios pentru Ianis Hagi. Cere „ruptura” de Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2024, 23:28

Reclamă
„E bărbat, să iasă de sub umbra tatălui! Alex Bourceanu, sfat preţios pentru Ianis Hagi. Cere „ruptura de Gică Hagi

Alex Bourceanu, sfat preţios pentru Ianis Hagi

Alex Bourceanu, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Alex Bourceanu i-a dat un sfat preţios lui Ianis Hagi. Fostul fotbalist a transmis că internaţionalul român trebuie să se „rupă” de Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a ţinut un discurs furibund, după ce Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua a lui Rangers. „Regele” a dezvăluit, totodată, că fiul său nu va semna cu Rapid, Farul fiind singura echipă din Liga 1 unde ar putea juca.

Alex Bourceanu, sfat preţios pentru Ianis Hagi

Întrebat despre situaţia lui Ianis Hagi, Alex Bourceanu a oferit un răspuns clar. Fostul fotbalist a transmis că internaţionalul român trebuie să-şi creeze propriul drum, fără să fie influenţat de tatăl său.

Bourceanu consideră că Ianis Hagi are nevoie de o „separare” de Gică Hagi, fiind de părere că un transfer în Liga 1 nu l-ar fi ajutat. Acesta a transmis că fiul „Regelui” a ajuns la maturitate şi trebuie să iasă din „umbra” tatălui lui.

„Nu ştiu dacă România e cel mai bun mediu pentru Ianis Hagi, şi nu ştiu dacă pentru oricare jucător care a jucat la câteva echipe în străinătate, întoarcerea în România la 25-26 de ani e o idee foarte bună.

Reclamă
Reclamă

(N.r. Despre declaraţiile lui Gică Hagi) Cred că Ianis Hagi e deja bărbat, cred că Ianis Hagi poate să ia singur decizii. Şi dacă el va decide să meargă la Farul, atunci e în regulă, dar cred că ieşirea lui Ianis de sub umbra tatălui său ar fi cel mai bun lucru pe care Ianis l-ar putea face.

Cred că pentru Ianis ar fi mai bine ca el să fie într-o echipă care nu e antrenată de tatăl său. Dar e nevoie de o separare, Gheorghe Hagi e fost jucător şi antrenor, Ianis Hagi e jucător şi are nevoie de drumul lui„, a declarat Alexandru Bourceanu, pentru AntenaSport.

Ianis Hagi a ajuns la echipa a doua a lui Rangers. Rapid a fost echipa care a insistat pentru semnătura lui, însă internaţionalul român a refuzat să revină în Liga 1.

Reclamă

Gică Hagi a făcut-o praf pe Rangers

„Regele” i-a desființat pe oficialii scoțieni. Acesta a transmis că la Rangers sunt „interese meschine” și că nu înțelege cum s-a ajuns în situația în care fiul său să fie trimis la echipa a 2-a.

„El nu vine, rămâne afară. El are contract cu Rangers. Ce se întâmplă la Rangers e o poveste. Poveste urâtă din partea celor care au făcut-o. Urâtă! N-am vrut să vorbesc, le transmit și celor de acolo. Urâtă! S-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors înapoi și se antrenează singur. Sau cu cine se antrenează. Dacă în Europa de vest se întâmplă astfel de lucruri, păi ce pretenții să mai avem noi din România?

Când a fost Ianis la Rangers, Rangers a câștigat campionatul. Când a plecat Ianis, n-a mai câștigat campionatul. Dacă nici un jucător care vine și câștigă campionatul după nu știu câți ani și după aceea s-a accidentat de forma de care s-a accidentat jucând pentru Rangers, iar apoi tu îl tratezi cum l-ai tratat… scuzați-mă!

Unde au ajuns interesele astea? Până unde? E jucătorul vostru, care v-a făcut campioni! Cu ceilalți, cu Gerrard, cu toată echipa. Și tânăr, că nu are 35 de ani! 25 de ani! Și singurul jucător care a fost la EURO jucând. Un an de zile a lipsit, s-a dus în Spania, a jucat cât a jucat, a fost la EURO… ‘n-avem nevoie de tine!’. Nu credeam niciodată că în fotbal se va ajunge la așa ceva. La interese meschine! Meschine! E dură, eu am jucat fotbal la nivelul cel mai mare. E grav că se întâmplă așa ceva. Wow! Ce pretenții să mai avem noi din România?”, a spus Gică Hagi.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:33

Stefanos Tsitsipas, eliminat încă din primul tur de la US Open 2024! Un nou turneu ratat pentru grec la New York

23:24

Basarab Panduru, uluit de noua faţă a lui Dinamo: „Îmi place!”. Cei trei jucători remarcaţi de fostul jucător al Stelei

22:53

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid: „Vreau să fiu clar!”. Mesaj categoric pentru şefii lui Rangers

22:22

Joao Cancelo a fost prezentat de Al Hilal! Salariul fabulos pe care portughezul îl va avea în Arabia Saudită

22:12

EXCLUSIVHelmut Duckadam l-a „citit” pe Gigi Becali şi ştie ce i se pregăteşte lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Patronul îl va forţa!”

21:55

O nouă surpriză la US Open 2024! Semifinalistul din 2021 a fost eliminat încă din primul tur de la New York

1 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 2 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 3 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 4 Mircea Rednic şi-a făcut praf jucătorii, după ce Farul a egalat UTA în prelungiri: „Tragi de timp, ai cârcei!” 5 Ilie Dumitrescu a auzit că Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid și a venit cu un sfat important! Mesaj direct pentru fiul „Regelui” 6 Gică Hagi a răbufnit după UTA – Farul 1-1: „E penalty clar, s-a văzut din tribună. Cine sunt eu să cer explicaţii?”
Citește și