Închide meniul

Alexandru Pantea, marea surpriză a lui Edi Iordănescu din lotul României! Octavian Popescu nu a fost convocat

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2022, 19:04

Alexandru Pantea, marea surpriză a lui Edi Iordănescu din lotul României! Octavian Popescu nu a fost convocat

Alexandru Pantea, marea surpriză a lui Edi Iordănescu din lotul României

Alexandru Pantea, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Alexandru Pantea e marea surpriză a lui Edi Iordănescu din lotul României pentru amicalele cu Slovenia și Moldova, în timp ce Octavian Popescu nici măcar nu a fost convocat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Pantea a prins lista celor 26 de jucători chemați de Edi Iordănescu la ultima acțiune a echipei naționale din 2022. Fundașul celor de la FCSB este la prima convocare pentru prima reprezentativă.

Alexandru Pantea, marea surpriză a lui Edi Iordănescu din lotul României

Crescut la FCSB, Pantea a revenit în această vară la roș-albaștri după un împrumut la Hermannstadt și se luptă pentru postul de titular cu Vali Crețu.

În 13 partide disputate pentru vicecampioana României în actuala stagiune, fundașul de 19 ani a reușit două assist-uri.

350.000 de euro este cota lui Alexandru Pantea, conform transfermarkt.com.

Reclamă

Octavian Popescu nu a fost convocat de Edi Iordănescu

De cealaltă parte, „perla” în care Gigi Becali își punea cele mai mari speranțe, Octavian Popescu, a fost lăsat acasă de Edi Iordănescu!

Octavian Popescu a avut evoluții modeste în actuala stagiune, reușind să înscrie primul gol abia în partida cu Rapid, disputată duminică. În sezonul trecut, Gigi Becali spunea că Tavi valorează 50 de milioane de euro.

Până la meciul cu Rapid, Octavian Popescu nu avea în acest sezon decât două pase decisive în 26 de partide. Asta după ce în stagiunea precedentă, marcase 10 goluri şi oferise 4 assist-uri, în 38 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru amicalele cu Slovenia și Moldova!

Dintre cei 26 de jucători convocați, 6 sunt eligibili și pentru naționala Under 21, iar 8 se află în fața unui potențial debut la prima reprezentativă. De altfel, media de vârstă a tricolorilor care vor intra de la finalul săptămânii în cantonament este una scăzută, 24,3 ani, conform frf.ro.

Alexandru Pantea, de la FCSB, Antonio Sefer, de la Rapid, Raul Opruț, de la Hermannstadt, și Mihai Popa, de la FC Voluntari, se află la prima convocare!

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 15/2)

Reclamă
Recomandări
  • Alexandru Pantea, marea surpriză a lui Edi Iordănescu din lotul României
  • Octavian Popescu nu a fost convocat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și