Închide meniul

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec, discurs războinic: „Merg să luăm 6 puncte! Să arătăm că ne putem bate cu oricine!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2023, 18:46

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec, discurs războinic: „Merg să luăm 6 puncte! Să arătăm că ne putem bate cu oricine!

Denis Alibec, discurs războinic înaintea dublei cu Andorra şi Belarus

Profimedia

  • Denis Alibec, discurs războinic înainte de dubla cu Andorra şi Belarus
  • Mesajul atacantului de la Farul

 

 

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec a avut un discurs războinic înaintea „dublei” pe care naţionala României o va avea cu Andorra şi Belarus. Alibec este unul dintre atacanţii pe care Edi Iordănescu mizează să ducă naţionala la EURO 2024. Andorra – România e pe 25 martie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec este nu concepe ca România să nu ia maximum de puncte, în primele două partide din preliminariile pentru EURO 2024.

Andorra – România LIVE VIDEO | Denis Alibec, discurs războinic

„Merg să luăm şase puncte şi să arătăm cât mai bine. Să arătăm că România are valoare şi că putem să ne batem cu oricine. Eu sper să joc şi după vom vedea. Trebuie să mergem acolo şi să chemăm suporterii alături de noi.

Reclamă

Mă bucur pentru Louis Munteanu, sper să debuteze şi să marcheze. Dacă ar fi după mine, i-aş lua pe toţi„, a spus Denis Alibec după Farul – Sepsi 2-1.

Edi Iordănescu, mesaj categoric pentru jucătorii naționalei

Edi Iordănescu a transmis un mesaj categoric pentru jucătorii naționalei, înaintea debutului în preliminariile EURO 2024. Selecționerul a anunțat că perioada de „răsfăț” de la naționala României s-a încheiat. Iordănescu vrea să vadă sută la sută din partea fotbaliștilor pe care îi convoacă sub „tricolor”.

Reclamă

Edi Iordănescu a explicat că perioada în care a fost tolerant cu jucătorii care nu confirmă la naționala României a ajuns la sfârșit. „Cu toții trebuie să înțeleagă un lucru. Perioada în care ne permiteam să ne mai alintăm, să ne răsăfățăm, să venim cu jumătăți de măsură, să ne gândim că merge și cu puțin efort sau cu puțină muncă, a trecut!

E perioada în care eu sun adunarea, e perioada în care toți trebuie să dăm tot ce avem mai bun. E perioada în care nu mai există 99%, doar 100%. E perioada în care nu mai am timp să mângâi pe nimeni, nu mai pot să am răbdare cu nimeni.

Cine vine trebuie să vină și să dea tot, atât în afara terenului, cât și în teren, în procesul de pregătire și, bineînțeles, la joc. Nu mai există toleranță pentru nimeni. Există totul sau nimic pentru echipa națională”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Reclamă 4 / 0/3

România se află în grupa I de calificare la EURO 2024, alături de Elveția, Belarus, Israel, Andorra și Kosovo. „Tricolorii” vor debuta împotriva Andorrei, pe 25 martie, în deplasare. Apoi, pe 28 martie, naționala noastră va juca pe teren propriu contra selecționatei din Belarus.

Andorra – România LIVE VIDEO | Louis Munteanu, convocat de urgență în locul lui George Pușcaș!

Louis Munteanu a fost convocat de urgență în locul lui George Pușcaș. Atacantul de la Genoa s-a accidentat înaintea ultimei partide din Serie B și va rata meciurile naționalei cu Andorra și Belarus, din debutul preliminariilor EURO 2024.

Edi Iordănescu s-a reorientat repede și l-a chemat în locul lui Pușcaș pe Munteanu. Atacantul lui Gică Hagi, de la Farul Constanța, va bifa prima selecție sub „tricolor”.

Așa cum AS.ro a anunțat încă de sâmbătă seară, Munteanu se număra printre principalii favoriți să vină în locul lui George Pușcaș la prima reprezentativă.

Louis Munteanu se afla în lotul naționalei U21 a României, condusă de Emil Săndoi, pentru meciurile amicale cu Portugalia U21 și Germania U21. În cele din urmă, atacantul de 20 de ani se va prezenta sub comanda lui Edi Iordănescu, la naționala mare, pentru meciurile cu Andorra și Belarus.

„George Pușcaș s-a accidentat ieri, la echipa de club, și nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naționale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util și astfel s-a renunțat la venirea lui în țară.

În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanța fusese convocat la naționala U21.

Reclamă

Staff-ul echipei naționale îi urează lui George Pușcaș recuperare rapidă și îl așteaptă la meciurile următoare din preliminariile pentru EURO 2024!”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie